Monah (62) polno uznemiravao devojčicu (13) u okolini Čačka

Ne znam zasto neko misli da je tema za zezanje.

Mozda zato sto je taj neko kroat ali taj neko zaboravlja da su do skoro, zbog pedofilije, imali regularnog papu i onog skrivenog u moralnom avinjonu.

Dosadasnje Pape su krile pedofiliju i pederluk...a ovaj sadasnji štuje LGBT...
Nikad oni nece na zelenu granu...

P.S.
A to sto je Perfidije ljubio ruku ovom NWO Papi...(zna @Jugoslav Čvarak vise o tom skandalu...)
E to je razlog za brigu nasu...

...

Ari otvorila temu i napala čovjeka bez da mu je uopće dokazana krivnja.
Ona kao pravnica prva to ne bi trebala raditi.

Ne znam...
Ja premda verujem u visu silu, ako to neki zovu Bog ok, ne verujem u posrednike...pa time ni popove ni fratre, a kamoli hodze...

S Bogom se dopisujem direktno..."saljemo poruke i znake" jedan drugom...nekad su veze u prekidu nekad ne...ali manje vise smo dobri...

Ali posrednici...mogu biti i dobri i losi ljudi...

...

Kako se ovi vJernici iscimaju kad im dirnes pedofile u crkvi, lepteiebo.
Ko da si ga uboo u oko 😁
Монах ће свакако бити кажњен, како од црквеног суда тако и од овог обичног суда. Проблем који ми имамо је мало комплекснији, почевши од судија који раде на тарифу, преко хирурга који оперишу на плаву коверту...
И наравно лекарске грешке.
Кад неко умре лекарском грешком, не иде у затвор.
И наравно сада је најбитније шта је неки монах урадио, а што се осталог брлога тиче, то изгледа нико не решава.
Тај несрећник може у манастире да улази као туриста, неће више њега нико да прими као монаха.

Za tog se lika od kad je dosao, cim je obnovljen manastir, pricalo da je ludak koji se napije i senluci pucajuci. (Ako je to taj isti lik, a mislim da jeste, sudeci po saopstenju eparhije)
Бојим се да је то тешка измишљотина јер би летео из манастира да неком падне на памет тако нешто.
То су неке информације по принципу ко је коме шта рекао у поверењу.
Мислиш да би новине "заборавиле" да нас известе о томе ? Ово о чему пишеш су измишљотине.

Ne znam...
Ja premda verujem u visu silu, ako to neki zovu Bog ok, ne verujem u posrednike...pa time ni popove ni fratre, a kamoli hodze...

S Bogom se dopisujem direktno..."saljemo poruke i znake" jedan drugom...nekad su veze u prekidu nekad ne...ali manje vise smo dobri...

Ali posrednici...mogu biti i dobri i losi ljudi...

...
Ti kao moj prijatelj kada je trebao biti kum na krštenju, ali se traži da se prije toga ispovijedi.
On je tjednima protiv toga morogao :hahaha: , sjećam se da je jednom prilikom rekao: "Sad ja trebam nekom starom šupku pričati da sam na primjer drkao, a on stoput gori od mene."

Došao dan krštenja, pitam ga ja: "Jesi se ispovijedio?"
Kaže: "Jesam, sinoć, Bog i ja rješili u četiri oka."

:mrgreen:

Ovakve vesti se kod nas zataskavaju... Naravno, vrlo retko ovakav slucaj ispliva...Najcesce ga prekrije vecna tisina...Svakako da u manastirima ima bluda i razvrata i najnizih pobuda..
Управо обрнуто, медији једва чекају овако нешто, заташкавају се лекарске грешке.
Знаш колико људи је на жалост умрло од сепсе ?
Него кад смо код заташкавања знаш ли у којој стрељани је КК учио да пуца и ко је дозволио малолетном лицу да пуца ? Ко је тај "старији господин" који је учио КК да пуца пре него га је учио отац ? Е то је заташкавање. Колико дуго и ко је све учио малолетно лице да прецизно и убиствено пуца. Која стрељана га је примала на обуку ? Ма нема везе, само да се што пре заборави. Туга. То је заташкавање.

Ne znam zasto neko misli da je tema za zezanje.

Mozda zato sto je taj neko kroat ali taj neko zaboravlja da su do skoro, zbog pedofilije, imali regularnog papu i onog skrivenog u moralnom avinjonu.
Ne znam o čemu laprdaš, jedino znam da sam prema protestantskim i pravoslavnim svećenicima daleko tolerantniji nego prema katoličkim.
I molim te da me ne nazivaš kroatom, to zvuči tako hladno i neljubazno, već sam stoput za sebe rekao da sam -U-staša.

🥰

Ari, to što napadaš čovjeka (i to još posvećenog), kojem krivnja nije dokazana, tebi na dušu.

🐈

Zanimljivi ste mi vi koji ne vidite da car nema odelo i verujete u to. Kakva je to bolest? :think:

Imam jednu zanimljivu priču iz Nemačke, trebalo je sa novom koleginicom Nemicom da odem na gradilište da slikamo nešto, sami ja i ona mene poslali sa jer nije nikoga drugog a tamo samo ja i ona. Vidim ja da se ona plaši mene a i kako ne bi, ja sto kila i metar devedeset stranac. Svratimo na kafu na pumpi malo da razbijem atmosferu i kažem joj da mi je nezgodno i da se ne plaši mene jer nema razloga. Kaže ona, herr ........ ja verujem da ste dobar čovek ali mi žene smo ovde imale mnogo problema sa migrantima
E to se kaze sefu a ne tebi.
Ebes to njihovo prenemaganje po tvom radnom vremenu.
Nek te slika I trazi immigrants dodatak.

Vidimo kako je Kačavenda kažnjen za svoja dela. On je zaslužio da bude iza rešetaka, a "kazna" koju je dobio je samo to da je umirovljeni ili penzionisani vladika, znači on čak nije ni raščinjen od mantije od strane crkve. Znači sprdnja od države što nije iza rešetaka plus sprdnja od SPC-a što je samo umirovljeni vladika.

Vidimo kako je Kačavenda kažnjen za svoja dela. On je zaslužio da bude iza rešetaka, a "kazna" koju je dobio je samo to da je umirovljeni ili penzionisani vladika, znači on čak nije ni raščinjen od mantije od strane crkve. Znači sprdnja od države što nije iza rešetaka plus sprdnja od SPC-a što je samo umirovljeni vladika.
Dobro, jedno je vladika a drugo neki nebitan klerik

Nije kažnjen ni sin Željka Mitrovića,ni Koluvija,ni Ceca,ni vozač ubica na naplatnoj rampi,ni ubice dva vojnika da ne nabrajam više.
Poenta je ,samo satanizuj SPC.
Rekoh ja odavno,nije crkva poklekla hiljadama godina a veći igrači su je napadali,neće ni sada.

Back