Monah (62) polno uznemiravao devojčicu (13) u okolini Čačka

Zene imaju mnogo problema sa muskarcima generalno. Nego, reci mi gde dobijas podatke o broju napada na zene od strane migranata u Srbiji? Ne zanima me Nemacka.
Opet ista priča.... I da dobiješ podatak iz MUPa o napadu i nedoličnom ponašanju migranata, to neće biti jasna slika jer nije sve zabeleženo a i ono zabeleženo će smanjiti jer se kosi sa Vodjinom pričom o jadnim ljudima koji samo beže od rata.

Nego, neka žene napišu ovde jednu prostu stvar - da li bi se radije vozile i gde bi se sigurnije osećale, u autobusu punom migranata ili gradjevinaca iz Crne Trave?

Bolesnih umova ima u svim delatnostima,takva bolest ne zna za zvanje,diplomu,funkciju.Političari,profesori,odžačari,stolari, sveštenici,niko nije uspeo diplomom da se spase te opake boledti zvane pefofilija.
Nervira me samo to potenciranje da je ovaj zlotvor po zanimanju monah.Koga to briga,smrada treba kastrirati i kraj ali bolesnici su i novinari i čitaoci koji potenciraju njegovo zanimanje,koji odmah krenu na SPC,na Pravoslavlje.
Bolesniji ste vi prijatelji moji zato što vi vašu bolest birate i hranite je a ovaj monah je nedrećnik oboleo rodjenjem.

Bolesnih umova ima u svim delatnostima,takva bolest ne zna za zvanje,diplomu,funkciju.Političari,profesori,odžačari,stolari, sveštenici,niko nije uspeo diplomom da se spase te opake boledti zvane pefofilija.
Nervira me samo to potenciranje da je ovaj zlotvor po zanimanju monah.Koga to briga,smrada treba kastrirati i kraj ali bolesnici su i novinari i čitaoci koji potenciraju njegovo zanimanje,koji odmah krenu na SPC,na Pravoslavlje.
Bolesniji ste vi prijatelji moji zato što vi vašu bolest birate i hranite je a ovaj monah je nedrećnik oboleo rodjenjem.
Mislim da nije tema da sazaljevamo pedofile. Ako ti je do toga, otvori posebnu temu. Ako ti je do kritike savremenog novinarstva - takodje.

Saopstenje eparhije:

http://milesevskaeparhija.rs/saopstenje-eparhije-milesevske-2/

Из медија смо сазнали да је 23. августа 2023. године код Чачка ухапшен монах из манастира у пријепољском крају, под сумњом да је полно узнемиравао девојчицу.

На основу детаљне провере утврдили смо да је у питању клирик Епархије милешевске који је више од 15 година у Епархији и до сада није имао таквих склоности које му се стављају на терет.

Изражавамо своје дубоко жаљење над тим потенцијалним деликтом и обавештавамо јавност да ће Епархија милешевска сачекати извештај тужиоца и, уколико се утврди одговорност осумњиченог, са своје стране предузети све неопходне мере и најстроже казнити починиоца.

Mislim da nije tema da sazaljevamo pedofile. Ako ti je do toga, otvori posebnu temu. Ako ti je do kritike savremenog novinarstva - takodje.
Citiraj gde sažaljevam pedofile,ajde ne brukaj se,možeš ti to bolje.Ne očekujem izvinjenje,jasno mi je sve.
Braniš kada kažu ***** silovao dečaka,smeta ti što potenciraju njegovu nastranost a ovde,ovde potenciraš da je bolesnik monah.
Licemerstvo na originalan način.

Da se razumeno,ja sam za smrtne kazne po pitanju pedofilije,silovanja maloletne dece itd,ovog čoveka bih bičevao i obesio ali mi nije jasno jedno.
Zašto u naslovu stoji monah,zašto ne ime i prezime,inicijali,malo mi je to populističko.
Zamislite naslov,mašinbravar počinio to i to ili
Operater na CNC mašinama počinio to i to
Gadi mi se ovaj novinarski populizam ili što bih ja rekao klikomanija.🤮
to je zato sto monah ne moze da postane svako dok sve ovo nabrojano moze.

posle se cudimo zasto opada uticaj crkve
naravno da opada kad se bahate bogatstvom i automobilima a u isto vreme dopustaju ovakve stvari u svojim redovima.

takve stvari se ne desavaju od juce, postoji istorija ponasanja crkvenih predstavnika koja je ocigledno sakriva dok ne pukne u javnosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Čačku podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku krivičnu prijavu protiv I. J. (62) zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje na štetu deteta (13), potvrđeno je za Nova.rs.

Po odluci javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku protiv osumnjičenog I. J. određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 časova i isti će u toku dana biti saslušan od strane javnog tužioca.

https://nova.rs/vesti/hronika/monah-62-polno-uznemiravao-devojcicu-13-u-okolini-cacka/
Несрећа једна, он ми је неки монах. СОЦ треба жестоко да га казни. Не само да је с'ебо ту најврв верујућу девојчицу и себе већ цео углед СПЦ који је свакако проблематичан у народу

Сад кад скоче ови против-цркваши, па крену са тим да су сви монаси и "попови" силоватељи, ово, оно...

Несрећа једна, он ми је неки монах. СОЦ треба жестоко да га казни. Не само да је с'ебо ту најврв верујућу девојчицу и себе већ цео углед СПЦ који је свакако проблематичан у народу

Сад кад скоче ови против-цркваши, па крену са тим да су сви монаси и "попови" силоватељи, ово, оно...
Nisu uracunljivi, u pogledu sexa. Nije on kriv, vec onaj koji mu je dozvolio da udje medju zene ili decu. Opasni su i to im ne bi trebalo
dozvoljavati...

Eparhija je dobro odreagovala. Odmah su izdali saopstenje da ce ga i oni, u skladu sa odlukom tuzioca, najstroze kazniti.

Ta eparhija je svasta prosla, ali su posle Filareta poslali lika iz Patrijarsije dole.

Niko normalan nece celu populaciju osuditi zbog jednog ili nekoliko pedofila. Bitno je da SPC ne skriva te slucajeve jer vidimo u kakvoj je krizi Katolicka crkva od kad je sve isplivalo.

Eparhija je dobro odreagovala. Odmah su izdali saopstenje da ce ga i oni, u skladu sa odlukom tuzioca, najstroze kazniti.
nije dobro odreagovala.
reagovala je tek kad je sve isplivalo na videlo a nema sanse da nisu znali za njegove sklonosti.
eparhija je cutala dok sve nije isplivalo na povrsinu.
treba smeniti celo rukovodstvo eparhije.

od politicara se ocekuje da podnesu ostavku kad se desi neki zlocin (ruzic realno ni kriv ni duzan podnosi ostavku posle ribnikara) a sad od popa se ne ocekuje da abdicira?
i u crkvi mora da postoji komandna odgovornost da li zmuris na jedno oko ili ne.
cak i da nisu znali, morali su da znaju... imaju odgovrnost za ono sta se desava u njihovom stadu.

Poslednja izmena:

Back