Момке привуче оно што виде а девојке оно што чују - има ли истине?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Момке привуче оно што виде а девојке оно што чују - ову фразу сам заправо чуо више пута а први пут сам је чуо у средњој када нам је то рекла професорица српског.

Касније ми је некако та фраза и изгледала истинито, бар донекле. Неки момци нису били нарочито лепи али су имали "спику" и на њу добијали девојке😆

Девојке, момци, шта ви мислите о овоме? Мишљење форумашица ме посебно занима...

Жива истина.

Свакако, није скроз црно или бело, али ово је велика истина.
Да, дефинитивно није баш црно-бело али и ја, као што сам рекао горе сам се уверио у то, што из личног што из других искустава

Vole i devojke da vide.
То сигурно, али мислим да ипак воле више да чују. Тј да је то да чују њима битније и у односу на изглед, и у односу на нас мушкарце како гледамо то на девојци.

Mislim da većina više voli da "čuje".
Ја сам све 3 девојке које сам имао добио "на причу"

Много је лепих и привлачних момака, ипак те спика истакне у односу на море лепих, згодних, набилданих, плавооких...

Ја сам све 3 девојке које сам имао добио "на причу"

Много је лепих и привлачних момака, ипак те спика истакне у односу на море лепих, згодних, набилданих, плавооких...
Mnogo je bitnije ono što osoba ima u sebi.

Волимо и ми да чуемо, али ипак далеко више волимо да видимо.
Да, слажем се да је тај однос чути-видети супротан код мушкараца и жена у највећем броју случајева

Али и ја нпр, ево угрубо, нисам оволико површан ал хоћу да на прост начин опишем пример

Нека је девојка 5/10, а да има причу, леп глас, да је паметна, заљубићу се ако се склопе коцкице.

Дај да видим.
Screenshot_20230906_124344_com.android.chrome.jpg

Hej...Ne koristi moć moderisanja.Moj profil je zabravljen.
Еј, извини, нов сам, кунем ти се да нисам знао да модератор може да види забрављен профил

Заправо нисам ни знао за опцију за забљавњивање профила? Мислио сам да свако све може видети

Жао ми је сад, но, алтер је већ видео. Није ми била намера, стварно нисам знао. Нов сам па још учим :(

Еј, извини, нов сам, кунем ти се да нисам знао да модератор може да види забрављен профил

Заправо нисам ни знао за опцију за забљавњивање профила? Мислио сам да свако све може видети

Жао ми је сад, но, алтер је већ видео. Није ми била намера, стварно нисам знао. Нов сам па још учим :(
Ništa..Samo obrati pažnju.

Ništa..Samo obrati pažnju.
Хоћу, ств нисам знао. Ти си рекла њему уђи па види и ја знатижељан ушао и видео и било ми смешно... И рекао да му цитирам то на поруци.

Стварно, ни на крај памети ми није било. Надам се да се не љутиш ни мало. :)

Хоћу, ств нисам знао. Ти си рекла њему уђи па види и ја знатижељан ушао и видео и било ми смешно... И рекао да му цитирам то на поруци.

Стварно, ни на крај памети ми није било. Надам се да се не љутиш ни мало. :)
Ma ne..Ali mislila sam na fotografije ne na profil..
Sve je Ok.

Back