Doughnut
Početnik
- Poruka
- 5
Ma otkaci ga preko SMS-a i predoci mu da je KRETEN >) Sta ces kad su najzgodniji momci obicno i najveci kreteni! (cast izuzecima)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
E pa nije tesko to zakljuciti.......
zhiva istina, ja ovakav kreten, pa 'vako zgodan.
Potreban mi je savet..hitno! Nekada sam imala problem sa momcima...Tacnije, najduza veza mi je trajala 4 dana. Medjutim, 16.novembra sam se smuvala sa jednim deckom koji mi savrseno odgovara. Nije mi bas srodna dusa, ali izasli smo dva puta i bilo nam je super. Vec smo 17 dana zajedno, a mi jos uvek se nismo videli. Na pocetku sam se plasila da ce me gusiti, ali naprotiv.... Kao da zeli da trcim za njim!? U porukama kaze da ne izlazimo zato sto misli da nemam vremena..I tako, prica gluposti... Svesna sam da postoji bolji, ali ne mogu da raskinem. Mozda bih i raskinula, ali ne vidjam ga, sta cu?! Preko SMS-a ne zelim da mu popujem, ni slucajno.
STA BI URADILI DA STE NA MOM MESTU? Devojke, nadam se da me razumete i da mi mozete pruziti par dobrih saveta...
Uooops, momci takodje....i vasa procena je vazna...:-D
P.S.( ja sam Maja)
Na osnovu kakvog i kolikog isqstva?
Ma daj.
Ti si rekla da nemash predrasude?![]()
Тако је снајка, све у 16. :-DGlupo je bre preko SMS-a.......to mu treba u lice reci,ne preko sms-a........a to DA!!!!Lepi i zgodni momci,su vecinom svi kreteni...........
Слажем до другог зареза.zhiva istina, ja ovakav kreten, pa 'vako zgodan.
Ja bi ga nazvala i zabila ga u tri lijepe, a onda bi rekla bratu da ga natuče![]()
ja bi ga pozvala i sacekala iza coska sa bejzolkom!![]()
Ne znam nemam iskustva...al' toliko se prica o tome,a i svako ko je LEP,on je neshto napaljen i nalozen.......a svako ima predrasude,al se trudim da moje korigujem.......
posalji mu smson link do ove stranice [ http://forum.krstarica.com/threads/183901&page=2 ]
Eto zato ja uvek muvam zauzete... ona igra na sigurno... ja ako ne uspem boze moj imam alibi...ako uspem jos bolje...
to ti nije losa ideja, ali da ne bi ispalo da korisitim oruzje ja bih samo obula marte, pa jbg ne mogu doci bosa
![]()
Pa,zashto necje da se gleda ako necje da raskine...?Tu neshto ne shtima.Ali sta ako on nece da raskine sa njom?
E pa ti ne slushaj shta se pricha nego chekaj da upoznash lepog i zgodnog pa da vidish kakav je.
I obrnutno. Da upoznash kretena koji nije lep.
Korigovanje predrasuda nije icji po forumu i pisati da su svi lepi momci kreteni. Jer - nisu!
P.S.pazi koja sluchajnost,ta moja,aj nazwacu je drugarica se isto zowe maja,koja sluchajnost!!!
A u pic*u materinu, pa jel to moguce???
E koje su shanse....