Momak ili karijera, zena ili pudrijera :D

Wow koliki spektar razlicitih misljenja :super:

A sta je to ona zelela a ja nisam uradio? Sex je trazila i zahtevala onda kada je ona htela i htela je da bude istog momenta, izasao sam joj u susret zbog cuvenog taboo-a "ne treba zenu ostaviti nezadovoljenu".

U pocetku nije imala nikakvih specijalnih zahteva i bilo joj je super, a sad odjednom sve nesto ne moze. Ne moze da spava kod mene jer ima obaveze. Nece sex jer se navodno boji trudnoce, a nece da uzima kontracepciju. :eek:
Smeta joj ako pljunem zvaku na ulicu. Smeta joj ovo, ono, ako joj ne povladjujem, ako potcenjujem njena "dostignuca"....Btw mozda je PMS i prodje, ali nikako ne bih voleo da se ovo pretvori u nesto hronicno jer nemam celicne zivce.

Pa sta? Jeste li vi dame hvalile MOJA dostignuca?
Ko je od vas uopste ucestvovao i u mojim usponima i padovima?
Mene roditelji nisu poslali na prestizan faks pa opet uspesno zivim i radim.
Sta ja dugujem bilo kome? I njoj? I poslednje sto bih zeleo je da dugujem, posebno zenskoj osobi. Ako se oseca(te) toliko mocnim i superiornim karijeristkinjama eto vam novac, ali i onda je sve nesto tesko. Tesko (vam) je i da se namestite kako valja kad treba, a meni nije tesko da hebem?

Jednom slabiji pol, uvek slabiji pol.

sta ti ocekujes od te djevojke?
jesi li pomislio da te mozda vise ne voli?
da je trebas ostaviti?

Ocito je da je vasa veza u krizi.Steta je sto smo culi samo tvoju stranu.Vi ste u godinama kada jos uvijek niste formirani kao licnosti.Da li si se ikada zapitao sta je to ustvari sto ti ocekujes od te veze..
Mislim da bi trebalo da sjednete i da porazgovarate o tome sto vam smeta u vasoj vezi i eventualno postignete neki kompromis ako je to moguce.

Back