Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 97.765
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A realno imala 78, jel da?Ocu bas jucer me starotvala cura od 58
Jok telo joj ko u cure ali faca odajeA realno imala 78, jel da?![]()
Cuj razmena misljenja....mene zanima razmena telesnih tekucina...ionako mi je vecina na ignoreI forum nije naprvljen za uparivanje,vec prvenstveno da bi se ljudi informisali delili misljenja stavove ili ne delili. Sve ovo ostalo je prolazno moze da bude a i ne
Tesi seJok telo joj ko u cure ali faca odaje
Ne u fazonu sam da bih volela da nadjem nekog ko mi odgovara s kim bih imala nesto lepo popila kaficu prosetala bila mirna dobra devojka,ali nekako vise i nemam volju za bilo šta. Tip mi se svidi i onda ja naravno nadjem neku manu i neki delic koji mi smeta.Mnogo sam probirljivaAko te puca depra, onda ti zaista treba neko. Ljudi koji mogu sami su zadovoljni tim statusom. Ili si mozda u fazonu sve drugarice se poudavale, razvele, imaju decu, nemam s kim na kafu i sl?
Na pogresnoj adresi siCuj razmena misljenja....mene zanima razmena telesnih tekucina...ionako mi je vecina na ignore
Ubijam vrijeme bas reko adeli dal da i veceras zaglavim u kafanu kaze ona nije ti to dobro i za sad ostado domaNa pogresnoj adresi si
Ima neke do yaya usne ali zubi tebra i koza licaTesi se
Zene ne vole alkose a ni muškarci zeneUbijam vrijeme bas reko adeli dal da i veceras zaglavim u kafanu kaze ona nije ti to dobro i za sad ostado doma
Trazis dlaku u jajtetu sve bi ti ali u praksi slaboNe u fazonu sam da bih volela da nadjem nekog ko mi odgovara s kim bih imala nesto lepo popila kaficu prosetala bila mirna dobra devojka,ali nekako vise i nemam volju za bilo šta. Tip mi se svidi i onda ja naravno nadjem neku manu i neki delic koji mi smeta.Mnogo sam probirljiva
Pa jer mi ovdje pricamo o curama ili o zenama...kolko sam ja vido u kafanu sve ove mlade cure cirkaju i ne smeta im da cirkamo zajednoZene ne vole alkose a ni muškarci zene
Ja mastam o čoveku s kojim cu imati idealan sex,da je vredan posten kucevan I da s njim imam porodicu decu i lep srećan skladan brak.Kres seme mi ne trebaju.to sad pisem ali verovatno cu u nekom momentu dati nekom momku sansu za semu.Trazis dlaku u jajtetu sve bi ti ali u praksi slabo
Zato sto im placas pice i zato sto su sponzorusePa jer mi ovdje pricamo o curama ili o zenama...kolko sam ja vido u kafanu sve ove mlade cure cirkaju i ne smeta im da cirkamo zajedno
Pa sta je tu novo kad su cure same placale piceZato sto im placas pice i zato sto su sponzoruse
Pa imas ovdje forumase koji traze zenu za udaju i kazu da su takvi sto ti opisujesJa mastam o čoveku s kojim cu imati idealan sex,da je vredan posten kucevan I da s njim imam porodicu decu i lep srećan skladan brak.Kres seme mi ne trebaju.to sad pisem ali verovatno cu u nekom momentu dati nekom momku sansu za semu.
Pa ja ne znam s kakvima se ti kreces ja sama sebi sve placam,sto mi je greska u životu jer uvek prodjem losePa sta je tu novo kad su cure same placale pice
Nemam nista protiv toga ali tu lezi neka kvaka ove bar cutePa ja ne znam s kakvima se ti kreces ja sama sebi sve placam,sto mi je greska u životu jer uvek prodjem lose
Ja ne ćutim i ne zavisim od nikog.Nemam nista protiv toga ali tu lezi neka kvaka ove bar cute