Momak i devojka

Vezano za godine, pricam sa koleginicom o onoj profesorki-kravi i sad kazem ja da ona ima preko 50, a koleginica ce "ali ona ima sasvim malo dete" i kao "znas, ona izgleda malo potroseno, da tako kazem". Mislim se, ne bih se ja bunila da je jos malo potrosim, ali zacutah.

Ako te puca depra, onda ti zaista treba neko. Ljudi koji mogu sami su zadovoljni tim statusom. Ili si mozda u fazonu sve drugarice se poudavale, razvele, imaju decu, nemam s kim na kafu i sl?
Ne u fazonu sam da bih volela da nadjem nekog ko mi odgovara s kim bih imala nesto lepo popila kaficu prosetala bila mirna dobra devojka,ali nekako vise i nemam volju za bilo šta. Tip mi se svidi i onda ja naravno nadjem neku manu i neki delic koji mi smeta.Mnogo sam probirljiva

Ne u fazonu sam da bih volela da nadjem nekog ko mi odgovara s kim bih imala nesto lepo popila kaficu prosetala bila mirna dobra devojka,ali nekako vise i nemam volju za bilo šta. Tip mi se svidi i onda ja naravno nadjem neku manu i neki delic koji mi smeta.Mnogo sam probirljiva
Trazis dlaku u jajtetu sve bi ti ali u praksi slabo

Treba biti, širokog pogleda i srca. Svi imamo neke mane. Neko veće, neko manje. Ali u principu, ako je osoba razumna i tolerantna, to se brzo ispegla i pronađe zajednički interes, sa suprotnim polom. Bar ja tako razmišljam. Ključ svakog rešenja je razgovor. I to konstruktivan i sveobuhvatan. Mislim, da je to najzdraviji način, da se osobe maksimalno upoznaju, dogovore i izvuku pouku.

Back