Toxique
Veoma poznat
- Poruka
- 10.806
Šta je po vama momak ili devojka,mislim na starosnu granicu...Tipa kad mi neko kaze dobar je on momak,a taj momak bas i nije momak..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ja sam sta? Po tebiCure do 30
Eto vidis meni je momak ili devojka do nekih 45 a preko toga covek zena ili čika teta![]()
Znaci ja sam sta? Po tebi
GospojaZnaci ja sam sta? Po tebi
Teta toxy dobrooo čika AltereТета Токси Детокси.

Pa da i ja tako cenimMislim da sad kako ljudi izgledaju mladoliko, i po izgledu, a i po ponašanju, može da ide i do 40-45.
Šta je po vama momak ili devojka,mislim na starosnu granicu...Tipa kad mi neko kaze dobar je on momak,a taj momak bas i nije momak..
Pa i za tebe kad te je neko branio na mojoj temi receno momak, to je ovde malo diskutabilno ko je momak.jer ste uglavnom svi preko 50...Imaš tu neku nedefinisanu gradaciju muškaraca i žena po starosti.
Muškarac - dečak, dečko, momčić, momak, momčina (samo ako je neoženjen), magarac, čiča, deda.
Žene - devojčica, devojka, ženica, žena, ženetina, babetina, baka.
Onda da mi se obraćaš sa čiko.Eto vidis meni je momak ili devojka do nekih 45 a preko toga covek zena ili čika teta![]()
Pa i za tebe kad te je neko branio na mojoj temi receno momak, to je ovde malo diskutabilno ko je momak.jer ste uglavnom svi preko 50...
Pa i za tebe kad te je neko branio na mojoj temi receno momak, to je ovde malo diskutabilno ko je momak.jer ste uglavnom svi preko 50...
Ne znam neke zene kad si ti mene malko tovario pa ja napala pa su rekli nemoj on je jadan dobar deckoKo je bre mene kad branio????
ne mogu da se setim ko je.Ajde bre nemoj da si staromodanПре рата је девојка била она која је нетакнута.
Nemam pojma.Ne znam neke zene kad si ti mene malko tovario pa ja napala pa su rekli nemoj on je jadan dobar deckone mogu da se setim ko je.
Nije ni bitno...Al da napadas napadasNemam pojma.
Onda da mi se obraćaš sa čiko.