Mom ljubimcu - koga vise nema

Menora

Primećen član
Poruka
842
Mnogi mi nedostajes, cujem tvoje mjaukanje po stanu, cekam da se pojavis iza vrata i da dodjes do mene da vidis sta radim.
Vrtim film u glavi da li je moglo da prepoznam na vreme bolest, da li bi drugacije bilo, ili je ovo bilo jednostavno tvoje vreme da me napustis...
Nedostaje mi da te drzim za sapicu, i da ti svoju prebacis preko moje ruke. Nedostaje mi zvuk dok predes, tvoj pogled kad radim nesto, nedostaje
mi da se popnes na mene tek tako, nedostaje mi sve s tobom

Dosao si sam jednog kisovitog dana, taj dan nam je krvarila otvorena rana. Cekali smo partizanovca, stene ostavljeno, pregazeno na parkingu navodnih kuchepazitelja veterana. Usao si sav zaplasen i pun jada i lutao ko zna koliko dana. Prihvatismo te kao nasega jarana, zalecismo ti sve i odvedosmo kod veterinara. Cip imao nisi, eto blaga tebi i nama. Proveo si sa nama 3 ipo godine srece, dok te ni veterinarski fakultet izleciti nece. Tvoja bolest bese retka i neizleciva,ali nismo te dali i nosili na plecima. Hranismo te prstima i pojismo te kap po kap... dok jednoga dana otisao si bez mene sam. Sahranise te najblizi tu negde u sumi, idi kod njega ispalci se pa se umij. I tako noc za danom u krug, ti si bio moj najbolji drug. Zabranio sam pominjanje imena tvoga, tugu u bes pretvarao kao babaroga. Volim te do smrti svoje prijatelju moj, i dani danas za tobom nizem suza roj. RIP Oto

Poslednja izmena:

Back