The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.280
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ruka?Mora da ima 9
ne jer nisam skrenuo sa teme..to sam napisao u drugom postu..ako obratis paznju..imas dve replike na isti post..ja se ne bavim spinovanjima.Misliš kao ono kad si skrenuo s teme razgovora da mi objasniš razliku između foruma i potforuma?
Simpa je lik manjifiko
skini sene jer nisam skrenuo sa teme..to sam napisao u drugom postu..ako obratis paznju..imas dve replike na isti post..ja se ne bavim spinovanjima.
ja vrlo direktno odgovaram, ne sluzim se tim forama.
izvol'te
https://forum.krstarica.com/threads/moljac-13ti-ili-kafance-kod-milance-19.944292/post-44190752
https://forum.krstarica.com/threads/moljac-13ti-ili-kafance-kod-milance-19.944292/post-44190786
a rezonujem, kad vec nisi znala, red je bio i da ti objasnim.
Ima za odabraneNije valjda da i Elle to ima..

Ne bih da otkrivam.Šta razgovarate, razmenjujete golicave fotke!![]()
Id' u opalac!Lisica je napustila jazbinu
Kačamak je topao

Stara garda džentlmena, bečka škola!Ne bih da otkrivam.![]()
Drugi dan fizikalne mi je bio danas. Malo struja, laser, voda, i neke vezbe.Kako ruka?
Ako smem da pitam
Jel si stigao na red na pregled its?
Ona će te ubije al ja te vodim na pustinjski čajIma za odabrane
Malobrojne
(ubiće me sada)

Skini sve
Skini cipele što pre
Skini jaknu farmerkeee
Hajde igra
Počinje
Za tvoje usne i moj dam
Tvoj poljubac će biti dam
Za Ramba Dina
Šta šta šta
Ja sam novu igru
Smislilaaaa
Naravno, džentlmen ne otkriva takve stvari!Stara garda džentlmena, bečka škola!
Džaba, ja ne posedujem inkriminišući materijalOna će te ubije al ja te vodim na pustinjski čaj![]()
Nemam ni za njihIma za odabrane
Malobrojne
(ubiće me sada)

Benefiti fizikalne se tek kasnije osete, bar je meni tako biloDrugi dan fizikalne mi je bio danas. Malo struja, laser, voda, i neke vezbe.
10 dana pa kontrola kod neurologa.
A kad zavrsim sve fizikalne, ako mi produze, tek tada kontrola kod ovih gde sam i odradio sve ovo.
Za sad mi nista nije bolje ali bice
video?Nemam ni za njih
Mrzim fotkanje generalno
Sve je to zbog loseg piva. Ali pst! to je javna tajna.Živi i pusti druge da žive.

u grdan i ti se invalidisoDrugi dan fizikalne mi je bio danas. Malo struja, laser, voda, i neke vezbe.
10 dana pa kontrola kod neurologa.
A kad zavrsim sve fizikalne, ako mi produze, tek tada kontrola kod ovih gde sam i odradio sve ovo.
Za sad mi nista nije bolje ali bice