Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kriterijumi principi i karakter su surogati ega. Evo ti dokaza. Nije ti bilo bitno dal ces da pobedis al te nervira sto prica nije poslata na vreme? Ako je vec objavljena sto si onda povlacila? Samo ego to radi. Nista drugo. Da si ostavila pricu mnogo manje negativne energije bi bilo i kod tebe i na ovom mestu. Osim ako ti nije cilj da trujes. A koji su osnovni razlozi da trujes ljude koje i ne znas.. kao sto su elle ili hawke.. osim ako ne iz licne sujete ili licnog zla. I koliki je istinski benefit toga? Trenutno zadovoljenje ali veciti nemir. I onda nema kraja dok se ne pomiris sa sobom i kazes.. niko od nas nije bitan. Pa ni ja. Bitna je jedino ta prica koju si napisala i zbpg koje umem vise da te cenim nego zbog tvog jezika.
Не философирај, не иде уз тражење сиса у пп.
Друго, ја нисам те људе ни поменула, они су мене цитирали и напали а да немају појма о чему се ради.

Ја нисам негативна, и ти то знаш. Негативно је само онима којима кажем истину, јер не умем да лажем и тапшем по рамену а да иза леђа оговарам и подсмевам се.
Ја имам мир, ово је само моје право да тражим основну пристојност на пдф који то заслужује.

А за то сте ме прогласили затуцаном, глупом, недуховитом итд.
Нити сам сујетна, нити зла, али то знају они који су исто такви и који ме познају.
Они други виде оно што у себи носе.

Не философирај, не иде уз тражење сиса у пп.
Друго, ја нисам те људе ни поменула, они су мене цитирали и напали а да немају појма о чему се ради.

Ја нисам негативна, и ти то знаш. Негативно је само онима којима кажем истину, јер не умем да лажем и тапшем по рамену а да иза леђа оговарам и подсмевам се.
Ја имам мир, ово је само моје право да тражим основну пристојност на пдф који то заслужује.

А за то сте ме прогласили затуцаном, глупом, недуховитом итд.
Нити сам сујетна, нити зла, али то знају они који су исто такви и који ме познају.
Они други виде оно што у себи носе.
Dobro, ja sam ti oprostio. A ti sad nastavi po zadatku.

A to da li se pominje RAC ili ne je baš licemerno!
Одлично да си споменула лицемерје.

Неко ко људе са љиса назива жгадијом, гади се тог форума у кафани на КЊИЖЕВНОСТИ описује најбаналније сексуалне склоности, користи осовке којих би се и љисовци постидели, забрањује јавно и отворено да у кафани пишу они који одбијају простачки да псују јавно, како се назива?
Ја би га назвала лицемером.
А ти?

Moram da kazem da me Lunja inspirisala da malo obnavljam znanje francuskog...
ako sam citao Tolkinova dela na engleskom, mogu i Balzaka na francuskom...

Ne pitamo se moj Sokole!
Veruj mi!
Videćeš ako do sad već nisi video!
Svadok sam umiranja dobrih mesta ovde godinama...
I uvek je isti patern...dođu loši vajbovi i rasture magiju!
I oni su uvek jači.....
Osim ako im ne posaljem neku apacku soko pesmicu...
da im svira dok ne pobegnu odavde...
Zezam se...ja NE DAM da zlo pobedi...ne dam.
Ne pitam se ja...ali ima ko se pita...

Одлично да си споменула лицемерје.

Неко ко људе са љиса назива жгадијом, гади се тог форума у кафани на КЊИЖЕВНОСТИ описује најбаналније сексуалне склоности, користи осовке којих би се и љисовци постидели, забрањује јавно и отворено да у кафани пишу они који одбијају простачки да псују јавно, како се назива?
Ја би га назвала лицемером.
А ти?
O čemu ili o kome ti pričaš?

Moram da kazem da me Lunja inspirisala da malo obnavljam znanje francuskog...
ako sam citao Tolkinova dela na engleskom, mogu i Balzaka na francuskom...

Osim ako im ne posaljem neku apacku soko pesmicu...
da im svira dok ne pobegnu odavde...
Zezam se...ja NE DAM da zlo pobedi...ne dam.
Ne pitam se ja...ali ima ko se pita...
Taj ko se pita ....

Саће ели да каже јел сам исправно написала.
Neću ja ništa da kažem, osim ako ne budeš opet prozivala ljude da nisu dovoljno dobri za ovaj forum :lol:

Treba da shvatiš jedno: kad neko sa strane čita ovu temu poslednjih dana, vidi samo gomilu s jedne strane koja piskara kao i u svakoj kafani, i tebe s druge, koja provocira i bi da se svađa i raspravlja. Tako izgleda i nama koji smo non stop tu a nismo u toku, u smislu da pojma nemamo o čemu pričaš. Ja u to ni ne ulazim, niti sudim i ocenjujem bilo koga i bilo šta, samo opisujem kako izgleda i kakav utisak ostavlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back