Quantcast

molio bih za savet ...

baraczof

Početnik
Poruka
7
Potreban mi je savet ...
... oko tri nedelje osecam bol u gonjem abdomenu, tacnije negde na ivici desnog rebranog luka ... bol se oseca samo na dodir (dovoljan je vrlo mali dodir) ... nema nikakvih promena na kozi i nema oteklina, samo tup iritirajuci bol na dodir ...
Bio sam na vadjenju krvi i rezultati su dobri, takodje i na ultrazvuku i doktor kaze da je sve OK ... ali ja i dalje osecam bol. Moram jos napomenuti da se desava da bol nestane dan, dva pa se opet vrati i da nisam imao nikakvu fizicku povredu a da sam ja toga svestan:)... sta se to desava i sta mi je ciniti ... molio bih za neki savet ili predlog ... hvala unapred:))
 

kistina

Iskusan
Poruka
6.428
Meni se bol ispod desnog rebarnog luka javlja povremeno, uglavnom vezano za stres. Na ultrazvuku je sve u redu. Gastroenterolog mi je rekao da mi se usled nervoze kontrahuje misic (sfinkter), a proizvodi se vise zuci koja zbog te kontrakcije ne moze da izadje u duodenum, pa mi se zucna kesa prepuni?! Sve u svemu rekao mi je da pijem izvetrelu kiselu vodu. Ne znam da li je to vise psiholoski ili stvarno radi, ali meni pomaze,... Probajte, ne moze da skodi.
 

Top