mala Princeza
Zainteresovan član
- Poruka
- 175
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dr:Prvo to da li si uska ili nisi to nema mnogo veze sa bolnim odnosima.Vagina je misic koji se siri i skuplja,sa ucestalijim seksualnim zivotom ona se rasiri i odnosi nisu bolni.
Ako pitas svaku zenu koja nije imala 15 dana odnose reci ce ti da je ponovni seks,bar ulazak penisa malo bolan jer se vagina skupila.Kao upala misica kad ne radis vezbe pa krenes da vezbas.
Opis mi nije najbolji ali valjda si shvatila poentu.
Druga stavr je koliko ti imas godina?Jeli ti ovo prva veza,koliko sam shvatila ti vec 2 godine imas odnose ali su bolni pa izgubis svaku zelju.Logicno ali gledano sa medicinske strane tebi nista ne fali.Moras da se pozabavis malo ono psiholoskom stranom price jer da bi imala odnos koji nije bolan potrebna je zelja i potrebna je opustenost a ti si iz nekog razloga stegnuta.Iz straha,nesigurnosti,tabua koje nosis iz kuce...na to pitanje samo ti mozes dati odgovor jer sve to ide iz glave.
jagodica:ispade ko neki posao :shock:
Tara Ana:Pa ako niste za ovu"fiskulturu",Vi joj"smuckajte"nesto u Vasoj laboratoriji(vidim da sve mozete i da poznajete medicinu bolje od lekara)Zaboravljate samo jedno:VI MUCKATE (ILI VADITE ISPOD TEZGE)ONO STO DR PREPISE,A NE ONO STO VI MISLITE DA TREBA DA SE DA!!!
Tara Ana:Ovo pisem zbog toga sto sam pre 3 dana u jednoj privatnoj apoteci dozivela SOKANTNU situaciju!!Bilo nas je vise u redu i jedna zena je pitala apotekaricu:"Imate li nesto za preskakanje srca",a OVA JOJ JE ,necete verovati,PRODALA NEKI LEK uz "savet"da moze da lek pije po pola tablete ujutru ili po cetvrtinu ujutru i uvece!!!BEZ DIJAGNOZE,BEZ PODATAKA O PACIJENTU,BEZ PODATAKA O DRUGIM BOLESTIMA PACIJENTA,BEZ RECEPTA I BEZ SAVESTI NARAVNO!!!