molim za savet

Prvo to da li si uska ili nisi to nema mnogo veze sa bolnim odnosima.Vagina je misic koji se siri i skuplja,sa ucestalijim seksualnim zivotom ona se rasiri i odnosi nisu bolni.
Ako pitas svaku zenu koja nije imala 15 dana odnose reci ce ti da je ponovni seks,bar ulazak penisa malo bolan jer se vagina skupila.Kao upala misica kad ne radis vezbe pa krenes da vezbas.
Opis mi nije najbolji ali valjda si shvatila poentu.
Druga stavr je koliko ti imas godina?Jeli ti ovo prva veza,koliko sam shvatila ti vec 2 godine imas odnose ali su bolni pa izgubis svaku zelju.Logicno ali gledano sa medicinske strane tebi nista ne fali.Moras da se pozabavis malo ono psiholoskom stranom price jer da bi imala odnos koji nije bolan potrebna je zelja i potrebna je opustenost a ti si iz nekog razloga stegnuta.Iz straha,nesigurnosti,tabua koje nosis iz kuce...na to pitanje samo ti mozes dati odgovor jer sve to ide iz glave.

dr:
Prvo to da li si uska ili nisi to nema mnogo veze sa bolnim odnosima.Vagina je misic koji se siri i skuplja,sa ucestalijim seksualnim zivotom ona se rasiri i odnosi nisu bolni.
Ako pitas svaku zenu koja nije imala 15 dana odnose reci ce ti da je ponovni seks,bar ulazak penisa malo bolan jer se vagina skupila.Kao upala misica kad ne radis vezbe pa krenes da vezbas.
Opis mi nije najbolji ali valjda si shvatila poentu.
Druga stavr je koliko ti imas godina?Jeli ti ovo prva veza,koliko sam shvatila ti vec 2 godine imas odnose ali su bolni pa izgubis svaku zelju.Logicno ali gledano sa medicinske strane tebi nista ne fali.Moras da se pozabavis malo ono psiholoskom stranom price jer da bi imala odnos koji nije bolan potrebna je zelja i potrebna je opustenost a ti si iz nekog razloga stegnuta.Iz straha,nesigurnosti,tabua koje nosis iz kuce...na to pitanje samo ti mozes dati odgovor jer sve to ide iz glave.

:roll:

Pa boli te zato sto ocekujes bol i sva se stegnes.Eto objasnjenja,tad da probas i tampon da stavis bolelo bi te.
Probaj da se opstis ,to ja kazem zenama koje idu kod ginekologa a ti primeni na seks.Kad legnes na ledja probaj da opustis zadnjicu,jednostavno zamisli da lezis na duseku na moru,onda disi tako da disanjem spustas i odizes stomak,to ti je tzv abdominalno disanje.To bi trebalo da te opusti,nadji pozu u seksu pri kojoj nemas bolove i u njoj uzivaj neko vreme,dok se ne naviknes i ne opustis.Ne morate sad da menjate 20 poza u toku seksa,probajte prvo sa tom koja tebi najvise prija pa polako.I probajte cesce da imate odnose kako bi ti se vagina navikla na seks.

Pa ako niste za ovu"fiskulturu",Vi joj"smuckajte"nesto u Vasoj laboratoriji(vidim da sve mozete i da poznajete medicinu bolje od lekara)Zaboravljate samo jedno:VI MUCKATE (ILI VADITE ISPOD TEZGE)ONO STO DR PREPISE,A NE ONO STO VI MISLITE DA TREBA DA SE DA!!!

Tara Ana:
Pa ako niste za ovu"fiskulturu",Vi joj"smuckajte"nesto u Vasoj laboratoriji(vidim da sve mozete i da poznajete medicinu bolje od lekara)Zaboravljate samo jedno:VI MUCKATE (ILI VADITE ISPOD TEZGE)ONO STO DR PREPISE,A NE ONO STO VI MISLITE DA TREBA DA SE DA!!!

Svugdje u normalnom svijetu LIJEČNIK je stručnjak za dijagnosticiranje oboljenja na osnovu rezultata koje dobije od različitih pretraga koje obavljaju radiolozi,biohemičari,farmaceuti,toksikolozi....
A stručnjak za lijek,počev od njegove formulacije do ispitivanja,pravilne upotrebe,praćenja bioraspoloživosti istoga u organizmu je FARMACEUT!!!
Nisu liječnici bogom dani!!!Kada i ovdje počne timski rad,kao što sve više postoji (lekar-specij.,klinički farmaceut.....)bolesnici će odahnuti.....Katastrofalne greške čine liječnici uslijed slabog poznavanja profila svakoga lijeka!!!
Svaki pošteni lekar će priznati da mu je farmakologoja bolna točka.

Ovo pisem zbog toga sto sam pre 3 dana u jednoj privatnoj apoteci dozivela SOKANTNU situaciju!!Bilo nas je vise u redu i jedna zena je pitala apotekaricu:"Imate li nesto za preskakanje srca",a OVA JOJ JE ,necete verovati,PRODALA NEKI LEK uz "savet"da moze da lek pije po pola tablete ujutru ili po cetvrtinu ujutru i uvece!!!BEZ DIJAGNOZE,BEZ PODATAKA O PACIJENTU,BEZ PODATAKA O DRUGIM BOLESTIMA PACIJENTA,BEZ RECEPTA I BEZ SAVESTI NARAVNO!!!

Tara Ana:
Ovo pisem zbog toga sto sam pre 3 dana u jednoj privatnoj apoteci dozivela SOKANTNU situaciju!!Bilo nas je vise u redu i jedna zena je pitala apotekaricu:"Imate li nesto za preskakanje srca",a OVA JOJ JE ,necete verovati,PRODALA NEKI LEK uz "savet"da moze da lek pije po pola tablete ujutru ili po cetvrtinu ujutru i uvece!!!BEZ DIJAGNOZE,BEZ PODATAKA O PACIJENTU,BEZ PODATAKA O DRUGIM BOLESTIMA PACIJENTA,BEZ RECEPTA I BEZ SAVESTI NARAVNO!!!

Potpuno si u pravu!!!!Takvih farmaceuta ima ,i bit će ih dok i ovdje ne proradi pravna država!!!Inače,ja nisam radio u apoteci,ali takvo što nikada ne bih radio!!!!Pa,i savjestan lijekar neće u potaji vršiti kiretažu,krađu bubrega....

Back