molim za pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme mrs X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mrs X

Zainteresovan član
Poruka
122
Moje dete kao izborni predmet u 8 razredu izabralo je informatiku. Naravno udzbenika nema.Molim sve koji znaju za neke tutorijale na srpskom ili zgodne knjige ili pak adrese da mi jave, a potrebno mi je za Paint, Visual Basic, acsel, Word, Power Point. Mnogo hvala svima unapred.

DabaMAN:
Neznam kako da ovo kazem, .... ali za takve programe nije potrebna nikakva literatura, pogotovo ne za paint. :lol: A sto se tice Visual Basica, ne uci se to u osmom razredu, sigurno... :)

Verovao ili ne uči se, i to ne neki jednostavni primeri nego je idiot koji je pisao knjigu postavio neke za*ebane zadatke iz fizike koju većina dece verovatno ne bi znala ni na papiru da reši a kamoli na nauče osnove VB uz takve zadatke.

kvazimodo:
Verovao ili ne uči se, i to ne neki jednostavni primeri nego je idiot koji je pisao knjigu postavio neke za*ebane zadatke iz fizike koju većina dece verovatno ne bi znala ni na papiru da reši a kamoli na nauče osnove VB uz takve zadatke.
A ima i ono, naci povrsinu kvadrata ako je data dijagonala ili koliko treba farbe za jedna vrata ako ide 1l na 3m^2

Nadam se da cu uspeti da vam pomognem. Za dan dva trebalo bi da plasiramo najnoviji multimedijalni prirucnik na CD-u "Racunarstvo na dlanu" koji sadrzi predavanja iz 15 oblasti: hardver, windows XP, Word XP, Excel Xp, Outlook Express, PowerPoint, Corel Draw i Photo Paint 12, Narezivanje Cd-ova, Front Page Xp, Objavljivanje internet prezentacija, MathCad i Paint u sveukupnom trajanju od 12h i 40 min. Jedino sto vam je potrebno je najmanje Pentium 2 racunari i operativni sistem Windows 2000 ili Xp. Cena Cd-a je samo 450 dinara. Ukoliko ste zainteresovani mozete me kontaktirati, a najverovatnije ce se Cd pojaviti i na sajmu knjiga (verovatno na Platoovom standu).

Кулиража:
kvazimodo:
A ima i ono, naci povrsinu kvadrata ako je data dijagonala ili koliko treba farbe za jedna vrata ako ide 1l na 3m^2

Da,da ima i onaj cuveni zadatak:

"Koliki je pritisak jabuka u zadnjem vagonu ako se zna da je kondukter u prednjem vagonu popio 4 piva?"

Hehe... :)

Back