molim vas!!!

Gost
osecam stalno drhtanje u rukama,mada se to ne vidi spoolja, ali sta god da uzmem,prospem,nisam u stanju ni da se potpisem,ruka mi ide van kontrole,osecam povremene bolove i u misicima...........to vec traje tri god.sve se nadam da ce proci i da je od stresa....imam 30 god. i javite se sa slicnim siptomima,hvala Vam
 
Anonymous:
......to vec traje tri god.sve se nadam da ce proci i da je od stresa....


da li su lekari postavili neku dijagnozu /pretpostavljam neurohirurg/ ?!
Ako nisi bila kod svog doktora, javi se njemu, pa ce te on dalje uputiti neurologu. Moras prvo da ispitas o cemu se radi , pa tek onda da lecis medicinskim, a tek potom alternativnim metodama.Postupi ovako, najbolje ti je.Pozdrva. :wink:
 
osecam stalno drhtanje u rukama,mada se to ne vidi spoolja, ali sta god da uzmem,prospem,nisam u stanju ni da se potpisem,ruka mi ide van kontrole,osecam povremene bolove i u misicima...........to vec traje tri god.sve se nadam da ce proci i da je od stresa....imam 30 god. i javite se sa slicnim siptomima,hvala VamCao! Po tvom pitanju (iako je jako tesko odrediti bilo sta ovim putem) vrlo je moguce da imas Essential Tremors- ET (ne znam tacno prevod na nasem jeziku), uglavnom radi se o motornom poremecaju koji je nasledan. Moze da se desi u bilo koje doba, i uglavnom drhtanje pocinje u rukama a poveremeno se siri. Naravno, postoje MNOGE druge mogucnosti kod kojih je drhtanje simptom, zato je najpametnije posetiti doktora radi preciznijih testova.
Razmisli da li neko u tvojoj porodici ima kao simptom drhtanje...ako je to slucaj vrlo je moguce da imas ET.
Ne znam kako stojis sa engleskim, ali evo jednog sajta sa detaljima o ovom poremecaju. Bice lakse ako uporedis svoje iskustvo sa onim sto pise.

http://www.mayoclinic.com/health/essential-tremor/DS00367

Ukoliko ne stojis dobro sa engleski ili ukoliko imas jos pitanja, slobodno mi posalji mail na: girl_lina06@yahoo.com

Sve najbolje!
 

Back
Top