Molim vas za misljenje o generacijama klinaca od 2000 tog pa na više....

Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
O mlađim generacijama je i Sokrat govorio isto, što znamo iz Platonovih zapisa. Tako da si u dobrom društvu, Ako je takvu jednu gromadu njihovo ponašanje isteravalo iz takta, onda nema ko št da ti zameri.

Jel pomaze ono ako se smesta ne dovedete u red zaplenicu vam telefone?
Ma znas sta je poenta mog besa...Ne mogu da verujem da su ukućani te generacije spremili sebi da jedu rucak i ja sad ustanem i skontam nisu mi ji zalogaj ostavili...Ali da i ne pitas ej jel hoces jel si gladna...

Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Meni deluje da su te novije generacije neodgovornije/bahatije u poređenju sa onima pre njih ...

Ja sam 2004, zavisi od osobe, mislim da ne zavisi od godišta. U svakom godištu postoje dobri ljudi, jako jako dobri ljudi a naravno i ološi sebičnjaci. Tako da mislim da svaka generacija ima i loše i dobre. Samo što su starije generacije odrastale uz više kulture i bontona, a deca se danas vaspitavaju tako što im se da telefon. 🥲

Ja sam 2004, zavisi od osobe, mislim da ne zavisi od godišta. U svakom godištu postoje dobri ljudi, jako jako dobri ljudi a naravno i ološi sebičnjaci. Tako da mislim da svaka generacija ima i loše i dobre. Samo što su starije generacije odrastale uz više kulture i bontona, a deca se danas vaspitavaju tako što im se da telefon. 🥲
Pa jeste i to što kažeš

Generacijska razlika.uvek tako bilo.nisu svi isti da ne generalizujemo ali definitivno je vecina iskompleksirana u smislu da misle da vise vrede od drugih...

Back