Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.805
Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom je tako,ali takvih ima među svim generacijama.Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...

U pitanju su ukućani od kojih nemos pobećiNe znam što dopuštaš da ti klinci idu na živce. Druži se starijim generacijama ako ti mlađi već ne prijaju![]()
O mlađim generacijama je i Sokrat govorio isto, što znamo iz Platonovih zapisa. Tako da si u dobrom društvu, Ako je takvu jednu gromadu njihovo ponašanje isteravalo iz takta, onda nema ko št da ti zameri.Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Ako mi se svidiš, možda ću se oženiti tobom, i tako ćeš pobeći od ukućana. Mada, kada budemo dobili decu, imaćeš posla sa još mlađom generacijomU pitanju su ukućani od kojih nemos pobeći
Ma znas sta je poenta mog besa...Ne mogu da verujem da su ukućani te generacije spremili sebi da jedu rucak i ja sad ustanem i skontam nisu mi ji zalogaj ostavili...Ali da i ne pitas ej jel hoces jel si gladna...Jel pomaze ono ako se smesta ne dovedete u red zaplenicu vam telefone?
Meni deluje da su te novije generacije neodgovornije/bahatije u poređenju sa onima pre njih ...Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Jakooo sam besna znači eto ne mogu da verujem...Da neko tako nema obzira...Meni deluje da su te novije generacije neodgovornije/bahatije u poređenju sa onima pre njih ...
Pa ja sam radila,i odmorila malo...Zar se tek u vreme ručka ustaje?![]()
Spremi im neki ručak - gulaš, čorbu ili nešto slično, dok je vrelo samo ga presoli, pa kada se ohladi i oni navale ima da popadaju.Jakooo besna sam znači eto ne mogu da verujem...Da neko tako nema obzira...
Naprotiv.Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Ko priča o bistrosti,ja pricam o samozivosti,i gledanju svog dupetaNaprotiv.
Mislim da su mnogo bistriji od prethodnih generacija.
Ma spremiću im ništa....pogotovo posle ovog...Spremi im neki ručak - gulaš, čorbu ili nešto slično, dok je vrelo samo ga presoli, pa kada se ohladi i oni navale ima da popadaju.
Tako je moje keva dresirala mog matorog da ne gura sve u usta
Nisam za udaju...Ako mi se svidiš, možda ću se oženiti tobom, i tako ćeš pobeći od ukućana. Mada, kada budemo dobili decu, imaćeš posla sa još mlađom generacijom![]()
Ni to .Ko priča o bistrosti,ja pricam o samozivosti,i gledanju svog dupeta
Aj dobro...opet se ti raspravljas sa mnom.....Ni to .
Ta deca su se prva podigla protiv zla pred kojim se ćutalo
Ja sam 2004, zavisi od osobe, mislim da ne zavisi od godišta. U svakom godištu postoje dobri ljudi, jako jako dobri ljudi a naravno i ološi sebičnjaci. Tako da mislim da svaka generacija ima i loše i dobre. Samo što su starije generacije odrastale uz više kulture i bontona, a deca se danas vaspitavaju tako što im se da telefon.Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...
Samo kažem šta mislim.Aj dobro...opet se ti raspravljas sa mnom.....
Pa jeste i to što kažešJa sam 2004, zavisi od osobe, mislim da ne zavisi od godišta. U svakom godištu postoje dobri ljudi, jako jako dobri ljudi a naravno i ološi sebičnjaci. Tako da mislim da svaka generacija ima i loše i dobre. Samo što su starije generacije odrastale uz više kulture i bontona, a deca se danas vaspitavaju tako što im se da telefon.![]()
I dostupnost informacijama koje nisu prilagođene uzrastu itdNaravno da je tako, druženje sa mobilnim od malih nogu ima posledice.
Generacijska razlika.uvek tako bilo.nisu svi isti da ne generalizujemo ali definitivno je vecina iskompleksirana u smislu da misle da vise vrede od drugih...Dakle moji živci su trenutno ispomerani i pretumbani do maksimuma...Moje pitanje je da li mislite da su te generacije sebične,i gledaju samo svoju zadnjicu....i boli ih uvo za sve...