Molim Vas za kontakte

• Začetnik teme Začetnik teme Ivana Tatic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I

Ivana Tatic

Gost
Ja sam ucenica Srpske gimnazije u Budimpesti i htela bih negde u inostranstvu da nastavim studije.To bi bilo nesto u vezi sa ekonomijom i bankarstvom.Da li postoje i koje su organizacije koje stipendiraju srednjoskolce i studente koji su na skolovanju u inostranstvu?

Ivana Tatic:
Ja sam ucenica Srpske gimnazije u Budimpesti i htela bih negde u inostranstvu da nastavim studije.To bi bilo nesto u vezi sa ekonomijom i bankarstvom.Da li postoje i koje su organizacije koje stipendiraju srednjoskolce i studente koji su na skolovanju u inostranstvu?
Najbolje bi bilo da ides na www.google.com ukucas reci koje zelis tipa (marketing Banking Italy ) i onda ti oni izbace listu svih mogucih univerziteta u Italiji za marketing ili bankarstvo. Onda ides na licne kontakte pri univerzitetu i trazis sta zelis. Sto se tice stipendija i to mozes da ukucas schoolraship i onda opet ista prica. Probaj!
Srecno! :)
naravno, javi se ako ti jos nesto treba

Ivana Tatic:

da li u budimpesti postoji internacionalna gimnazija
i ako znas napisi mi nesto o tome

Back