Molim vas iskustva i pomoc oko macke,koja je postala agresivna i napada ukucane

Nipošto eutanazija. Nisu ga oni rodili a i da jesu..nikako to!
Izbaci ga napolje i sve će da dođe na svoje mesto.
Ovi plaćeni chatgpt saveti i lekovi su... plaćeni..reklame..Zaboravi to.
Iznaci ga napolje i kad ddođe, ako hoćeš, daj mu malo hrane i to je to.
Ozdraviće on. Nemoj ga ubijati ni lekovima niti kako.
Izvini ali...
Mačke osećaju nešto negativno tamo gde ti živiš.
Samo ga pusti na slobodu..dolazi vreme parenja pa će on da misli na lepše atvari i sve će da budeo dobro.
Sloboda!
On je vani u garazu udje kad zeli ali i tamo ima te napade na druge ljude to je neuroloski stanje neko...drugo macak je kastriran i sve je odradjeni kako treba.zdrav pregledan i sve ali te neuroloske stvari su komplikivane da njemu svaki sum zvuk smeta bili vani bilo napolju

Imam mačku 14 godina. Frkće i siči ako joj nešto nije po volji. Obično se "bori " za mesto na krevetu, fotelji. I tvrdoglava je.

Samo je blago agresivna kad joj nešto smeta. Inače, nemamo problema sa njom.

Kako je vaš mačak reagovao kada ste ga doneli kod veterinara? Da li je i tamo bio agresivan?

Ne znam odakle ste, ali pogledajte ovaj sajt https://mackologija.com/ i pozovite devojku koja je psiholog za mačke. Ima ordinaciju u Novom Sadu, pitajte je da li postoje psiholozi za mačke u Beogradu... ne znam gde vam je bliže da odete.

I puno sreće, nadam se da će mačku biti bolje :heart:
I kod veterinara je bio isti da su morali sve da rade pod sadaciom taki da nije mi jasno sta se desilo ali cekamo pregled neurologa nisam iz Srbije al pikusam nekiga kintaktirati .hvala vam puno

On je vani u garazu udje kad zeli ali i tamo ima te napade na druge ljude to je neuroloski stanje neko...drugo macak je kastriran i sve je odradjeni kako treba.zdrav pregledan i sve ali te neuroloske stvari su komplikivane da njemu svaki sum zvuk smeta bili vani bilo napolju
Preživeo je neki veliki stres.
Neka socijalizacija i druženje sa drugim macikama bi mu dobro došlo

I kod veterinara je bio isti da su morali sve da rade pod sadaciom taki da nije mi jasno sta se desilo ali cekamo pregled neurologa nisam iz Srbije al pikusam nekiga kintaktirati .hvala vam puno

Javite nam kako je mačak. Neka živi u garaži, bitno je da ima svežu vodu i hranu. Nadam se da će mu biti bolje posle pregleda neurologa.

Javite nam kako je mačak. Neka živi u garaži, bitno je da ima svežu vodu i hranu. Nadam se da će mu biti bolje posle pregleda neurologa.
Macak ne mozw ostati u garazi u tome jeste pointa a niti biti bez terqpije koja se mora davati.. javicu svakako ali niko nema ni jedan pametan savjet a toliko toga sam procitala da se s tim vlasnici susrecu sad niko nista ne zna...hvala vam

Neko se od tvojih umrlih povampirio i pretvorio u maćku ,trebaś uzeti glogov kolac i probiti pokojnika ,zavezati bjelog luka oko spomenika,nebi bilo lośe provjeriti da nije nekom osto dużan ili zlo napravio za żivota ,może biti da ti je bio muż ili ljubavnik,obavezno konsultirati lokalnog sveśtenika da pokuśa otjerati vampira ,ali bogami teśko
Dani teśki su pred tobom

Kakva crni demoni ????
:lol:

1000034967.jpg

Back