Корнелије
Domaćin
- Poruka
- 4.981
Mačka veoma ceni lični prostor i ne voli gužvu i buku u kući. Ako više ukućana živi zajedno, to joj možda izaziva nervozu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvijek je zivio sa nama troje u stanuMačka veoma ceni lični prostor i ne voli gužvu i buku u kući. Ako više ukućana živi zajedno, to joj možda izaziva nervozu.
Izbaci ga napolje ili eutnaziraj ili pozovi sintersku sluzbu da ga odstrani...hrani macku da te grebe i grize.Imam macka star dvije godine.od toga je godinu sa nama i udomljen je sa ulice .pronasli smo ga i uzeli .bio je kastriran kad smo ga nasli
Mazan umiljat divan...nakon godinu dana mene je napao samo sto sam posla da mu otvorim cesmu da pije vode kao i obicno.to je bio okidac u tom trenutku .siktanje rezanje zavijanje sirenje zjenica vrebanje bez povlacenja ide direkt u napad al ne ujeda ..djeca su posla da me brane jer su velika on je i njih poceo da napada i to je trajalo cijelu noc s tim da niko nije spavao i nije mogao da ga smiri.ujutro veterinar dolazi uspava ga u sadaciju odvodi se u stanicu odradjeni nalazi sve u redu.dolazi kuci i nastvalja isto da radi..ako prodjes pored njega krene napad ako susnes bilo cim krene napad ako nosis posteljinu u dobu gdje je on krene napad jednostavno je nemoguce ovo shvatiti.odemo opet vetu i oni urade uktrazvuk da nije zaostao testis u kanalima jer smo ga nasli kastriranog nije ni to uradimo toxoplazmu nalaz negativan.vrstimo ga kuci i dalje isto.odvedemo ga privremeno u garazu na vikendicu smirio se ali je poceo i gore da frkce nakon deset dana na unuke od komsije i da mu se koza talasa od repa prema kicmi,kao i da je zadnje sape ostavio bez dlaka .ja ga vrstiti ne smijem u stan ali ga vodim vetu opet ove sedmice da vidim sta dalje .ima li neko iskustva sta raditi,jer je to nepodnosljivo drzati u stanu a ne smijes da pricas da mu ne smeta ..molim vas pomoc ili deda zika da se javi![]()
Promenite veterinara. Odvedite ga kod nekog drugog. Ako jedan veterinar nema rešenje, drugi će imati. Kao i za nas i doktore, logično. Poslušajte me, imala sam mačka, sad imam mačku od dve godine : )Imam macka star dvije godine.od toga je godinu sa nama i udomljen je sa ulice .pronasli smo ga i uzeli .bio je kastriran kad smo ga nasli
Mazan umiljat divan...nakon godinu dana mene je napao samo sto sam posla da mu otvorim cesmu da pije vode kao i obicno.to je bio okidac u tom trenutku .siktanje rezanje zavijanje sirenje zjenica vrebanje bez povlacenja ide direkt u napad al ne ujeda ..djeca su posla da me brane jer su velika on je i njih poceo da napada i to je trajalo cijelu noc s tim da niko nije spavao i nije mogao da ga smiri.ujutro veterinar dolazi uspava ga u sadaciju odvodi se u stanicu odradjeni nalazi sve u redu.dolazi kuci i nastvalja isto da radi..ako prodjes pored njega krene napad ako susnes bilo cim krene napad ako nosis posteljinu u dobu gdje je on krene napad jednostavno je nemoguce ovo shvatiti.odemo opet vetu i oni urade uktrazvuk da nije zaostao testis u kanalima jer smo ga nasli kastriranog nije ni to uradimo toxoplazmu nalaz negativan.vrstimo ga kuci i dalje isto.odvedemo ga privremeno u garazu na vikendicu smirio se ali je poceo i gore da frkce nakon deset dana na unuke od komsije i da mu se koza talasa od repa prema kicmi,kao i da je zadnje sape ostavio bez dlaka .ja ga vrstiti ne smijem u stan ali ga vodim vetu opet ove sedmice da vidim sta dalje .ima li neko iskustva sta raditi,jer je to nepodnosljivo drzati u stanu a ne smijes da pricas da mu ne smeta ..molim vas pomoc ili deda zika da se javi![]()
Možda je mačka introvertnaUvijek je zivio sa nama troje u stanu
Vidovita Paula. Jos napisi da su u njoj demoni kao Samsonite aKa @Samsonight i mogu ic mirno na spavanjeOčigledno je da vam se energije ne poklapaju
Živela sam preko 25 god sa mačkama.
Nešto joj jako ne odgovara.
Nešto je kod vas uznemirava. Pustite je napolju a dajte redovno hranu

Ej, mačke reaguju na razne stvari koje mi i ne primećujemo. I čuju koješta, širi spektar od našeg.Vidovita Paula. Jos napisi da su u njoj demoni kao Samsonite aKa @Samsonight i mogu ic mirno na spavanje![]()
Sta znaci to ej? Obracaj mi se sa gospodine ili samo Memnom Pa nisam cuvao ovceEj, mačke reaguju na razne stvari koje mi i ne primećujemo. I čuju koješta, širi spektar od našeg.
Izvinjavam se na ejSta znaci to ej? Obracaj mi se sa gospodine ili samo Memnom Pa nisam cuvao ovce
Imao sam 2 macke. E sad kako one reagiraju i na sta reagiraju ne znam. Za sluh i njuh mi je jasno.
Salim se. Sta ne vidis da sam stavioIzvinjavam se na ej
Pa osete recimo nervozu, osećaju kad se ljudi svađaju. Itd. Nešto se desilo i bolje da je puste. Da li je dobro odrađena kastracija? Da li mu je počelo teranje i ima hormonski poremećaj? Ne znam da li su pametne kastracije..
na kraj.
O mackama kao mackama bez obzira sta sam ih imao znam malo.Nipošto eutanazija. Nisu ga oni rodili a i da jesu..nikako to!Izbaci ga napolje ili eutnaziraj ili pozovi sintersku sluzbu da ga odstrani...hrani macku da te grebe i grize.
Мачак је евнухSamo ga pusti na slobodu..dolazi vreme parenja pa će on da misli na lepše atvari i sve će da budeo dobro.
Sloboda!
NebitnoМачак је евнух
A godinu dana joj ništa nije smetalo ?Očigledno je da vam se energije ne poklapaju
Živela sam preko 25 god sa mačkama.
Nešto joj jako ne odgovara.
Nešto je kod vas uznemirava. Pustite je napolju a dajte redovno hranu
Odvedite je kod drugog , iskusnijeg veterinara. Lečim ljude, životinje ne, ali mačka koja se normalno ponašala godinu dana, a potom počinje da menja ponašanje i postaje agresivnna zahteva da se pronađe razlog.Uvijek je zivio sa nama troje u stanu
Nipošto eutanazija. Nisu ga oni rodili a i da jesu..nikako to!
Izbaci ga napolje i sve će da dođe na svoje mesto.
Ovi plaćeni chatgpt saveti i lekovi su... plaćeni..reklame..Zaboravi to.
Iznaci ga napolje i kad ddođe, ako hoćeš, daj mu malo hrane i to je to.
Ozdraviće on. Nemoj ga ubijati ni lekovima niti kako.
Izvini ali...
Mačke osećaju nešto negativno tamo gde ti živiš.
Samo ga pusti na slobodu..dolazi vreme parenja pa će on da misli na lepše atvari i sve će da budeo dobro.
Sloboda!
Ma da, sve se to urotilo da nam uzme pareOvi plaćeni chatgpt saveti i lekovi su... plaćeni..reklame..Zaboravi to.

Imam macka star dvije godine.od toga je godinu sa nama i udomljen je sa ulice .pronasli smo ga i uzeli .bio je kastriran kad smo ga nasli