- Poruka
- 1.845
Bez ikakvog valjanog razloga, no o ljudskim glupostima ću nekom drugom prilikom na pf filozofija, sam menjala fantastično dobar stoni (ne znam pravi izraz na srpskom) comp. Jedini valjani razlog je taj što sam ga poklonila kćerkici od koleginice sa fakulteta, često sam joj dozvoljavala da se na njemu igra i mnogo što-šta sam je naučila ... Napravila sam početničku grešku prenoseći na prenosni HD podatke sa tog compa. Na desktopu sam imala mape u kojima sam pisala sve pripreme za predavanje ... Te mape sam prekoporala na taj prenosni HD, a posle sam ih izbrisala sa tog compa. Proverila sam samo, pre nego sam ih izbacila iz koša, da li su mape prenešene i videla sam naslove tih mojih umotvorina, ali na žalost, brzina nije vrlina, nisam to otvarala misleći da je sve u redu ... Sada muke mučim sa tim što su mi na tom HD ostali samo naslovi, a radova nigde - prazno, belo, tužno i ružno ...
Da li neko može da mi pomogne kako da na starom compu pronađem te radove? Da li su oni trajno nestali?
Hvala svakome ko izrazi želju da mi pomogne !!!
Da li neko može da mi pomogne kako da na starom compu pronađem te radove? Da li su oni trajno nestali?
Hvala svakome ko izrazi želju da mi pomogne !!!