molim pomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

‚DRAGANA

Početnik
Poruka
1
Moja mama je dijabeticar vec 5 god.stresni je u pitanju ona ima 53god. i polako joj pocinje okostavanje dok.su joj rekli da osim mlecnih proizvoda nesme nista da uzima ni sumece kalcijuma jer joj krte tj unistavaju krvne sudove koji su ionako osetljivi zbog dijab.i sto je meni najbitnije rekli su da postoje odlicni lek.za to ali ih dijab.ne smeju uzimati jer nisu ispitani na njima.Da li iko ista zna o tome,o nekom leku koji bi smela da uzima.Strasno mi je tesko da je gledam kad se igra sa mojom malom cerkicom a krisom stenje i drzi se za rame,kuk,lakat...Takodje ima i visok pritisak.Zaboravila sam napis.da je na inzulinu 4.5/5god.OCAJNA SAM:confused:

I da znamo, lekovi se ne preporucuju preko foruma - neophodno je da se konsultuje sa lekarom (fizijatrom? endokrinologom?). Verovatno se radi o osteoporozi i verovatno ce biti potrebna osteodenzometrija (merenje kostane mase), ali svakako nikakvi lekovi ne mogu da se preporucuju preko ovog foruma bez da se pacijent pregleda, dijagnostikuje i d ase zna kompletna klinicka slika i istorija bolesti. Verujem da ste zabrinuti ali morate traziti resenje van virtuelnog prostora. Osim toga, molim vas da koristite pretrazivac, tema o dijabetesu postoji, mozda tamo nadjete neku korisnu informaciju, a nema potrebe da se teme vise puta ponavljaju. POzdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back