Molim pomoc oko Antivirusa 2008

@nolle17
Lepo boga mi !!! Od mene tražiš link i working key za Kasperskog, a drugima preporučuješ NOD !!!
smiley_emoticons_warn.gif

@latter_days
Gledaj da jednu istu temu ne postavljaš više puta! I koji je to Antivirus 2008.?!

Odmah se videlo da je neki anonimni "no name" program! I zašto si uopšte skidao tu shareware verziju kad si mogao da pretpostaviš da će ti kad-tad zatražiti license key?! I šta sad? Pretalaškaj malo Documents and settings možda ćeš tamo uspeti da pronađeš uninstall ikonicu ukoliko je već nema u add or remove programs, a ako ne, onda ti ostaje force uninstall sa nekim programom koji to podržava! I ubuduće instaliraj samo proverene AV programe sa kojim nećeš imati takve probleme i koji će ti stvarno odraditi posao!

I da znaš samo da na ovim stranicama "homoseksualizam" nije u trendu !!! 8)

Odmah se videlo da je neki anonimni "no name" program! I zašto si uopšte skidao tu shareware verziju kad si mogao da pretpostaviš da će ti kad-tad zatražiti license key?! I šta sad? Pretalaškaj malo Documents and settings možda ćeš tamo uspeti da pronađeš uninstall ikonicu ukoliko je već nema u add or remove programs, a ako ne, onda ti ostaje force uninstall sa nekim programom koji to podržava! I ubuduće instaliraj samo proverene AV programe sa kojim nećeš imati takve probleme i koji će ti stvarno odraditi posao!

I da znaš samo da na ovim stranicama "homoseksualizam" nije u trendu !!! 8)

Hehehe ja homosexualizam pomenio nisam :) U svakom slucaju hvala ti :) pozz

Idi u Start meni-ju na programe i tamo udji u folder tvog anti virus programa,nadji njegovu ikonicu klikni lijevi taster na misu i drzi ga,i onda prevuci tu ikonicu na desktop.
Onda bi trebao da mozes uci u opcije programa kada na ikonicu kliknes dva puta.
Premda meni nije jasno kako ne mozes da udjes u opcije programa koji se nalazi u u quick lounch toolbar-u???

@ Boris

Hvala ti na pomoci,uspeo sam se resiti tog glupog problema...Nisam mogao tako jer nema sta nisam pokusavao...Posle surfajuci po netu sam naisao na informaciju da je taj kao antivirus ustvari virus...Te sam skinuo probnu verziju ESETA (antivirus) i sa njim ocistio se...Eset se moze koristiti samo 30 dana bez licence,pa svaki mesec moras ponovo instalirati...AL PREPORUCUJEM SVIMA!pozz

Back