Molim hitan odgovor psihijatra

stariselagano

Početnik
Poruka
37
Molim vas da mi odgovorite gde mogu da odvedem majku na razgovor:
Problem: ima 64 god. iz unutrasnjosti je (moze da dodje u Bgd).Zivi na selu u prosirenoj porodici sa muzem i porodicom sina (supruga i dvoje dece).Ceo zivot jako nervozna i nezadovoljna.
Sad je najveci problem sto zna da otac ima druge zene, a ne moze nista da ucini po tom pitanju.
Stalno pije lekove tipa: bensedin, leksilium. Osnovni problem je teska nesanica, koju sada resava nekim lekom (ne znam naziv) u cijem uputstvu pise da ne treba da se koristi duze od dve nedelje, a ona bez toga ne moze da zaspi.
Ruke joj se strasno tresu, uzasno je nervozna i pritisak joj skace. Treba mi neko ko ce da je saslusa (naravno, moze privatna ordinacija),da joj pomogne da se izbori sa problemima, jer me svaki dan zove po nekoliko puta i place kako njoj niko ne zeli da pomogne.Vidim da strasno pati, a ja sam suvise emotivnivno upletena i naravno, nisam strucna.
Nije mi nepoznata psihoterapija, ali prosto ne znam kome ona sa takvim problemima pripada. Narocito mi je bitno da budu razgovori, jer ona ima jako mnogo da izbaci iz sebe. I neko ko nju nece odmah proglasavati krivom sto se ne razvede, sto trpi takav brak i sl. jer se ranije uvek tako desavalo.
Unapred HVALA!!!

Back