ja samo malo da se ubacim dok popijem kaficu

prvo, u temi je izneta velika zabluda, slicna onoj da su lepi ljudi obavezno glupi isl.
nisu svi obrazovani ljudi pametni, niti su svi neobrazovani ljudi glupi. mislim, smesno je razmisljati na takav nacin. imam prijatelja lekara specijalistu koji je po mom misljenju totalno ogranicen na svoju struku i dalje od toga NE ZNA. zatupeo. da ne navodim primere ali kad nije znao sta su slovenski narodi onda je sve jasno. istovremeno moja najbolja drugarica je lekar specijalista i ja nisam srela genijalnije, svestranije, zanimljivije bice.
onda, imam drugaricu koja je zavrsila srednju i to stvorenje je toliko nacitano, toliko informisano....
plus ima ljudi sa sela sa osnovnom skolom (znam ih licno) ciji brilijantni um prelazi okvire obrazovanja, bilo kakvog. cista inteligencija.
istovremeno, da zavrsim ovo jutarnje izlaganje,
u temi se radi o seksu pa samo da kazem da stepen obrazovanja nema nikakve veze sa seksom.
ps. time da su nisko obrazovani muskarci bolji u seksu tese se neobrazovani. a ja, pozvana na iskustvo, znam da su interlektualci vise nego super na tom polju

.