Molba za vraćanje starih smajli reakcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

stugots

Čovek
Poruka
37.274
Ovim putem bih hteo da se obratim administraciji sa molbom da razmotre svoju nedavnu odluku o izmeni smajlija u reakcijama. Podstaknut svojim i raspoloženjem drugih korisnika otvaram ovu temilicu da bih vam skrenuo pažnju da nam se baš i ne sviđaju toliko ove izmene, a naročito izmena "tužnog" smajlića.

Da li je moguće da malo porazgovaramo o ovome i nađemo neki kompromis?

Lično, nemam ništa protiv toga ni da ostanu svi postojeći smajliji. Čak i ovaj zeleni čije značenje ni meni nije jasno. On bi trebao da bude pandan mister grinu :mrgreen: a "grin" osmeh ne bi trebao da bude ironičan, već iskren, širok osmeh od uva do uva, bar ja tako tumačim njegovo značenje.

Nek ostane i ovakav uvrnuti lajk. Nek ostane i srce umesto zaljubljenog smajlija. Nek ustane i tužić koji plače. Samo da se vrati stari klasični tužić 🙁

Lično, nemam ništa protiv toga ni da ostanu svi postojeći smajliji. Čak i ovaj zeleni čije značenje ni meni nije jasno. On bi trebao da bude pandan mister grinu :mrgreen: a "grin" osmeh ne bi trebao da bude ironičan, već iskren, širok osmeh od uva do uva, bar ja tako tumačim njegovo značenje.

Nek ostane i ovakav uvrnuti lajk. Nek ostane i srce umesto zaljubljenog smajlija. Nek ustane i tužić koji plače. Samo da se vrati stari klasični tužić 🙁
Е сада већ почињемо да се ценкамо. Идемо!

Ubaciti govnjivu motku.

GOVNJIVA-MOTKA.gif

Ovaj zeleni je nesto ko nemam komentara.
Фина, прикривена поруга која се састоји у томе што се њоме казује баш противно ономе што се, уствари, мисли и хоће да каже, нпр. када се плашљивцу каже да је храбар, гладном да је сит, глупом да је паметан итд :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back