Molba za studente - šarajte malo

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Banovan
Poruka
75.328
- neškovska tema -

Svedoci smo primene modela manipulacije od pre 30 godina za koji studenti ne mogu da znaju jer tad većina nije ni bila rodjena
To što su nas tad izmajmunisali i ko je sve iznedrio na površinu biće me sramota do groba.
Neću ja da smetam studentima, nek prodju i oni tu školu.

Medjutim imamo drugi problem
Vaši roditelji iz unutrašnjosti odakle dolazite mogu na posao bez problema a ovde nama pravite problem sa poslodavcima
Mogu oni da tolerišu jednom do dva puta, nekima odbiju tu dnevnicu... ajd neka... nek se najede privatnik...
ali nemojte deco svaki dan na ista mesta

Savski Venac, Stari Grad, Palilula, Zvezdara
Pa nije u redu

Idite malo kod kolega na NBGD, da vide i oni kako to izgleda blokada konkretno
Lako njima da vas hvale preko mobilnog iz fotelje kad mogu da voze po blokovima pa stiignu pre nas.
Pa im ujutru blokirajte mostove, popodne kružne tokove
Zemun je lep isto, ali nisam siguran koliko bi vas tolerisali

Ono - a šarajte malo, nije Beograd 4 opštine :D

Poslednja izmena:
ih kad sam ja ovo pricao
pa sam ispao kriv zato sto 'mi se borimo i za tvoja prava'
jel su bar rekli za koja prave će ti se izboriti?

gledam nešto, puno naroda za penziju al im se ne ide - sad vide da imaju "žutu rupu" u radnom stažu.
a ovi Žuti nemaju nameru da im tu rupu popune...
I sad tu nastaje problem jer dok oni ne odu penziju a mladi neće moći da se zaposle...
to kad odeš sa 25 godina radnog staža u 65-oj to mu dodje ko invalidska
a za invalidsku nisi morao ni da ustaješ u 4 ujutro po zimi, kiši, vetru...

jel su bar rekli za koja prave će ti se izboriti?

gledam nešto, puno naroda za penziju al im se ne ide - sad vide da imaju "žutu rupu" u radnom stažu.
a ovi Žuti nemaju nameru da im tu rupu popune...
I sad tu nastaje problem jer dok oni ne odu penziju a mladi neće moći da se zaposle...

totalno je nebitno za koja prava, svaki drugi treci dan blokiran grad, pa ti idi na posao i vracaj se s njega i privredjuj da bi bliznji imali sta da jedu i drzava da ti otme od gladnih usta, za svoja gladna usta

totalno je nebitno za koja prava, svaki drugi treci dan blokiran grad, pa ti idi na posao i vracaj se s njega i privredjuj da bi bliznji imali sta da jedu i drzava da ti otme od gladnih usta, za svoja gladna usta
Beogradska deca su videla po svojim roditeljima pa sad ćute
A ove boli uvo - njihovi mogu i na posao i na njivu i u voćnjak i kod kumašina na po jednu dve tri ljute četri...

Ako niko drugi a roditelji će objasniti dobrom delu studenata da im na nos izlazi njihovo rentiranje gajbe u Beogradu zbog studija koje ne završavaju jer se luftiraju za ko zna čije interese.
Profesore koji ih podržavaju posebno zabole ćošak šta će oni sa svojim studijama - taman da ih niko ne ugrozi na profesorskom mestu.
Političke stranke koje ih hvale, obrisaće sa njima patos ako uspeju da izmajmunišu smenu vlasti.

Pa će se tad "razočarati", probaće da demonstriraju ali će ih stranačka deca sa faksa odrukati roditeljima a oni poslati policiju na njih baš kao što su Žuti slali žandarmeriju sa bajonetima na radnike čije su firme pale za oko, pa na stanare koji su se bunili u Učiteljskom naselju za divlju nadogradnju....

Uuuu kako će se razočarati
Sad ih Vučić pušta da ga mrze jer smatra "da je i to bolje nego da nauče jednu zajebanu lekciju" jako zajebanu
Čak se razmišljam a pusti ih Vučiću nek tresnu kurtzom o ledinu
Srbin drugačije ne zna. - ili optužuje ili se samosažaljeva
Nek kukaju

Poslednja izmena:
- neškovska tema -

Svedoci smo primene modela manipulacije od pre 30 godina za koji studenti ne mogu da znaju jer tad većina nije ni bila rodjena
To što su nas tad izmajmunisali i ko je sve iznedrio na površinu biće me sramota do groba.

Vaši roditelji iz unutrašnjosti odakle dolazite mogu na posao bez problema a ovde nama pravite problem sa poslodavcima
Mogu oni da tolerišu jednom do dva puta, nekima odbiju tu dnevnicu... ajd neka... nek se najede privatnik...

Pa nije u redu

Lako njima da vas hvale preko mobilnog iz fotelje kad mogu da voze po blokovima pa stiignu pre nas.

Da li isto vazi i kad SNS pravi miting, kada SNS organizuje gej paradu, kada Vucuc docejuje strance pa blokira grad, kada Maja Gijkivic na sred Kosovsje zaustavi skuzbena koka da ide u pekaru po burek (ili zu zu), kada ste se valjali po stiroporima......?

- neškovska tema -

Pa nije u redu

GENERALNI STRAJK

- neškovska tema -

Pa nije u redu

Tacno, malo na Petlovo pa onda Banovo brdo. Zemun polje, Batajnica.

Студент је спалио жито, студенти су најгори. Студент = најгори степен дебилитета. Бесплатна радна снага за будуће лопове који ће да нас поткрадају и богате се на рачун народа. Додуше, и неки од њих се такође пробију навише, попут Чеде на пример. Остали изгубе годину да би довели новог издајника и диктатора и лопова на власт.

Back