Moji nekada bili :) *nije za dial up*

gost 30064

Elita
Poruka
16.623
Moje nekadasnje macke:

Prvi mi je dosao Dzljut. Trazio je hranu I posle prvog liza mleka ostao jet u oko 2 godine i za to vreme se omacio (u muskom rodu sam navikao da joj tepam  ) nekoliko puta.

Bio je lenj i dosadan  usao bi kod mene u sobu i legao ispod stocica i spavao satima. Izadje da jede i vrati se da spava. Nije znao da mjauce. Ispustao je neke cudne krike. Njegovo poreklo ne znam. Jednog dana samo se pojavio.Zatim, garti. Dzljutova macka. Nikoga nije voleo i sve je grebao sem mog oca. Kad ga vidi odmah dodje da se mazi. Druzio se samo sa Dzljutom. Baksuz u pravom smislu reci

Timbe. Takodje Dzljutova macka. Bio mi je omiljen. Voleo je da se igra i kod svih je dolazio sto ga je kostalo kasnije. Neko ga je sutnuo i polomio nogicu. Vodio sam ga kod veterinara i kaze da operacija kosta 70eura. Nazalost, imao sam samo za injekciju protiv bolova. Spavao je kod mene u krevetu danima sa slomljenom nogicom. Jas am poluspavao i budio se cesto da ga prebacim na drugu stranu jer on nije mogao. Probudio bi me cesto placuci i zeli da sidje sa kreveta ili da jede. Uh, evo dusa me boli pisajuci ovo. Kasnije mu se noga izlecila. Bio je veseo i dobar opet. Kasnije je niotkuda naisla macka Eufrat. Postali su najbolji drugari  tukli su si i voleli u isto vreme :D

Timbe je belo sivi,a Eufrat je zuckast. Jednog dana obojica su nestali. Dan danas ne znam gde su.
Posle Timbeta sam hteo da pronadjem zamenu. Nasao sam Sevena. Drug i ja isli kod njegove devojke u selo i od 13 cini mi se, izabrao sam Sevena. Medjutim, i on je jednog dana nestao 
Posle je bila jedna macka u prolazu, bila par dana i jela je. Uzasno gladna je bila.
Zatim, Moskri je dosao. I on je tu bio par dana, pa ga jedno vreme nije bilo. Mislim da se omacio kasnije.
Zatim jedan ispred fakulteta macak lepi. Danima sam ga vidjao.
Zatim Garavi ispred fakultetaZatim Mele II. Devojci bio rodjendan i nisam bio pri parama i snadjem se i nadjem joj macku. S obzirom da vise voli macke nego mene :D poklon je bio pun pogodak. Nazalost Mele je preminuo posle dva dana. Nije hteo da jede. Mislim da sam ja kriv. Vozio sam u kolima do devojke i tu se istraumirao i nije hteo da jede, pa sam nasao Meleta IITo je to. Sad vise nemam nijednu macku.
 
Poslednja izmena:
Sve sami reperi... fali ti Vikler :lol:

Uh, moguce da je bio. Toliko je malih dolazilo i odlazilo da ne mogu vise da ih popamtim.

Sada je kod drugara macak lutalica. Dosao mu jedan dan i nije izasao vise. Umiljat je bas, bas. Posto sam naisao jednog dana, a vec para dana bio kod njega i nije imao ime, nazvao sam ga Wu, po Wu Tangu :)

mozda odem sutra da ga vidim. Zucko mali. Kaze drug samo zdere i mjauce.

Wu:


 
Poslednja izmena:
Evo jos nekih slika. Mozda je malo za neke gej sto volim macke, al tako je :) ima tu nekih novih macaka koje su vec nestale pre no sto sam im smislio ime. Izvinjavam se ako ima nekih kopija. Umoran sam dosta i nisam stigao sve lepo da sredim i komentarisem svaku sliku. BTW., ubacio sam i sliku macke jedne dame sa foruma. Ova macka u korpi. Nema uvo. Mislim da je kuce napalo.

Na slici gde je Timbe na mom ramenu vidite da nije izbacio kandzice da se potkoci :) kada bi krenuo da pada pre bi se bacio na glavu nego da izbaci kandzice. Uvek tako. Nikad me nije ogrebao. Uvek malim jastucicima je gazio po meni.

Uzivajte...

 
Poslednja izmena:

Back
Top