- Poruka
- 51.405
Vratiću se jednog dana...
U Čačku, prestonici kulture, održan je spektakularni i vrlo emotivni koncert Riblje čorbe, a više hiljada posetilaca svih generacija pevalo je uglas sa Borom Đorđevićem, Čačaninom i frontmenom ove rok grupe.
Ne skrivajući emocije, Bora je s publikom na Gradskom trgu podelio i tri pesme s novog albuma, od kojih se izdvaja numera "Dve gitare", koju je komponovao s pokojnim Mišom Aleksićem, basistom ovog kultnog benda.
Odmah pored bine, Boru su u Čačku dočekali njegovi prijatelji, školski drugovi, kao i pojedini članovi njegovog prvog rok sastava Hermelini. Odavno osedeli Čačani na koncert su doveli unuke, međutim, oni s kojima smo razgovarali nisu želeli da mu priđu, jer tvrde da bi se svi zajedno rasplakali. To objašnjava i Borinu sledeću izjavu.
- Sada mi je teško da pričam. Želeo sam da ovaj intervju dam nakon koncerta, jer tada je sve lakše. Obećavam dobru svirku. Velika je odgovornost svirati u Čačku, ja u svom gradu uvek imam tremu, pa i sada, u ovim godinama - rekao je Bora dodajući da je u Čačak doveo i čika Jocu Zmaja, člana benda koji se ne viđa često.