Моје рећи упућене једној Дијани са Јутубе-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Poljakromantik1995

Zainteresovan član
Poruka
385
Здраво .Сећам се када пре неколико година смо дискутирали о народима ,политици итд. Сећам се одлично Твојих коментара у вези Пољака ,онога ,како си писала да смо католичке свиње ,отпад и стока . Па ,не свиђа ми се то ,јер ово су били коментари увредљиви за мој народ ,али разумем те и јесам у стању да схватим зашто си тако писала. 1999 и 2008 су трагичне године патње Српскога народа и политичке издаје марионетских политичара и влада у већини Европских ,па и светских земаља . Увек дa ми крене сузе у очи када помислим на ону Милицу Ракић ,која је погинула у бомбардовањима . Девојка годину дана млађа од мене ,скоро моја вршњакиња .Не могу и да замислим ,што када су злочинци бомбардовали Србију ,па и Црну Гору -ја сам мирно спавао и ништа нисам знао о овоме шта се догађа. Зато и јесам у стању да схватим што Нас не волиш .Па и не мораш -ово је Твоје лично право .. .Само морам да ти кажеш ,што грешиш ако мислиш да је већина Пољака против Срба и да подржавамо террористичку стоку арнаутску .Чак и у 99-том,када су злочинци иза-океана наставили да подржавају великоалбанску агресију неки моји сународњаци су били против тога. Данас ,поготово међу младим људима ,имаш пуно људи ,који знају истину и противе се самосталности вештачке творевине . И није ово истина ,да смо браћа с усташама .Иако део мог народа због наивности и новинарске преваре не зна за геноцид 1941-45 и 1995 и путује на море код њих , има и доста оних ,који су већ приметили ,да имају посла са неонацистичким дивљацима . Ја лично мрзим усташе ,јер су они доста исти бандеровцима ,који су побили део моје породице с мајчеве стране само зато ,да су били они потомци пољских племића и аристократа .Необандеровци су усташка браћа -ми нисмо . Мени је дража Русија него Украјина ,имам на спрату у студентској кући другове из Русије и се лепо с њима дружим . Познајем руски језик и имам пуно пријатеља међу Русима. Истина је ,да има у Пољској русофоба ,али има их много мање ,него се прича у званичној пропаганди ,која служи зна се коме . Имам жељу ,да сви људи из Пољске ,Србије ,Русије ,Белорусије заправо схвате ,ко је нама прави непријатељ ,јер наше свађе никоме заправо од нас не доноше користи . Живео славан Српски народ,који је издао на свет Милоша Обилића и Кнеза Лазара ,браћа Руcи и пољски народ славних витезова попут Завише Црног и Јана Собјеског . Заједно смо јачи ,подељени смо ништа . Поздрав и Теби лепотице -надам се да мало прошириш хоризонте и ћеш да схватиш ,што овде има пуно искрених пријатеља Српског народа .А будала има свугде . И у Пољској ,а и код Вас такође . Сваки Србин /Српкиња увек су добродошли у моје скромне прагове . Спреман сам чак и да тучем се са сваком ко ће причати небулозе о Братском Српском народу ! Мој је циљ борба против антисрпске пропаганде свугде ,где је то могуће . Поздрав још једном и запамти добро моје рећи -немој да Наc све мрзиш због издајничких политичара и издајничке владе . И код Ваc су политичари далеко од идеала . Жива ,лепа и здравa ми била хиљаде година ,пријатно веће Ти желим !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back