МОЈЕ МИШЉЕЊЕ О МУСЛИМАНИМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A mojne tako druže.
spaho1.gif

то су људи који су прихватили мухамедову лаж и сада не презају од начина да је наметну онима(хришћанима) који знају да је то најобичнија лаж и подвала гаравог...а обзиром да су примили тог духа лажи ни деловање им не може бити другачије...

Отворио сам тему како би могли да износимо мишљења и аргументе о муслиманима.

Рећи ћу само једно да су то гамад која тежи нашем истребљењу.

Nije lepo da celu jednu veroispovest i pripadnike iste stavish u isti kosh!

Neki jesu gamad, ali neki i ne.

kao uostalom u svakom narodu ili religiji shto ima svakakvih...

Ali dobro, nisu zachudjujuce takve ideje od skinjare. :neutral:

Ako zelis da te iko ozbiljno shvati kad govoris o necijim karakteristikama, nemoj da pravis stereotipije, pogotovo ne etnicko-religiozne.
Mozes da kazes... moje misljenje o muslimanima koje znam je takvo i takvo...
Moje misljenje o muslimanima sa TV-a je takvo i takvo... [mada i to spada u domen gluposti]
Al' generalizacija necega, pogotvo naroda, ili pripadnika religije, i pogotvo u negativnom smislu, svedochi o beskrajnoj gluposti, zatucanosti, ignoranciji, i mrznji onoga ko tako misli.... u ovom slucaju tebe.

Na kraju krajeva, svi bolesni nacionalisticki umovi sebi pridaju veliku vaznost... Te mi smo zrtva Vatikana, zavere EU, zavere Amerike, masoni zele da nas raskrinkaju, Turci zele ponovo da osvoje Balkan...
A u stvari ne shvatate da je Srbija suvishe mala da bi bilo ko na nju ozbiljno obracao paznju. Svi veliki konflikti sa Srbijom se nisu resavali na najvisem nivou, nego uvek na sastancima nekih sekretara, savetnika, ministara, izaslanika. Ako Obama zna na karti sveta da ubode Beograd, ja imam pishu od pola metra.
Al' aj ti sad to dokazi opijenim mozgovima...
:S

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back