MOJE MALE ŠARENE EMOCIJE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
c6bc0371781604c0a26797001219a914.gif

Poslednja izmena:
Jedino kroz iskusenja i patnju dusa moze da ojaca,i to je neprekidan proces koji me cini ambicioznom za dostizanjem najviseg i najlepseg.
Inspirise me do neslucenih granica.

Preokrece sve moje mane u vrline,u moje prednosti,koje mi omogucuju da koracam smireno .
Ovih dana sam bila posebno srecna.Kao da je moj osmeh rasterao sve sive oblake, koji bi se navukli jutrom.
Pitacete me: A razlog svemu tome.?
-Zar je potreban neki poseban razlog ? pitam ja vas
Meni je za srecu dovoljna i samo lepa rec, i saznanje da mogu i hocu, sve sto me cini srecnom.
Da je to tu oko mene i da je dovoljno samo da pruzim ruku.

Najcesce su iz emotivnog stanja duha,srca i tela nastajala najlepsa dela.
Kada je kompozitoru Verdiju umrlo prvo dete, pa drugo i na kraju zena, jedno za drugim,
seo je i napisao po libretu operu za jednu od svojih opera.

A rec, kao i note, u nama je,raste,baskari se,guce,rita se i okrece,
da bi u jednom trenutku srece ili tuge izasla napolje,na beli papir.
Mesto gde ce ziveti svoj besmrtni zivot.

Koliko si mali šraf u ovoj softver mašini, zvana Mreža, koja melje ljude i sudbine,.. shvatiš, valjda, kada ti pobrišu fotke, citate, mudre misli, priče, i razna druga 'umnaja sočinjenija',... koje si zdušno (ili s dušom) prepisivao sa Interneta,.. ,..kada si svoja oduševljenja,.. svoje razuzdane euforije, i svoje 'osveštane' emocije i gušte (gustibuse) hteo nametati drugima,.. ,..utrefiti njihov ukus,.. pa im se hteo dodvoriti , - svideti,..
( 'ulizati,.. svojim trudom,.. za njih ,.. ),.. negovati svoju sklonost ka zavođenju,.. pokazati se boljim nego jesi,.. možda i postati bolji,..

Prilozi

• Boljarin.jpg
    Boljarin.jpg
    54,4 KB · Pregleda: 207
Koliko si mali šraf u ovoj softver mašini, zvana Mreža, koja melje ljude i sudbine,.. shvatiš, valjda, kada ti pobrišu fotke, citate, mudre misli, priče, i razna druga 'umnaja sočinjenija',... koje si zdušno (ili s dušom) prepisivao sa Interneta,.. ,..kada si svoja oduševljenja,.. svoje razuzdane euforije, i svoje 'osveštane' emocije i gušte (gustibuse) hteo nametati drugima,.. ,..utrefiti njihov ukus,.. pa im se hteo dodvoriti , - svideti,..
( 'ulizati,.. svojim trudom,.. za njih ,.. ),.. negovati svoju sklonost ka zavođenju,.. pokazati se boljim nego jesi,.. možda i postati bolji,..

Ne može, jer nema čime
da shvati šraf
da je deo mašine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back