MOJE MALE ŠARENE EMOCIJE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osecam te kako me pokrivas sobom,svojim mirisom,ukusom i dodirom.Sapuces tiho.Nee cujem te najbolje,samo osecam toplinu tvojih usana i drhtaj,koji mi krece niz liniju vrata,do levog ramena gde spustas poljubac.Zadrzavsi ga na trenutak u udubljenju koje pravi kljucna kost.Blagi stisak tvojih zuba zaziva jedva cujni jecaj koji ne mogu da kontrolisem,jer drhtaj krece dalje preko grudi,do stomaka,.unutrasnjom stranom butina,.preko kolena do pete i malog prsta.Zastane na kratko pa krene nazad,preko risa,obmotavsi se oko listova i desnog kolena,preko butine sve do prepona, i tu stane.Cujem samo nase ubrzano disanje koje se siri mrakom.Nazirem te iznad mene,liniju tvojih ramena i ruku kojima me blago izdizes i namestas.Prepustam ti se,i hvatam tvoj ritam bokovima.Ispocetka lagano a onda sve brze i brze.Carsav susti pod nama.Dajem ti se.Gubim se pod tobom u sebi ne zeleci da se odvojis od mene ni onaj trenutak,dok sam se hvatala za sipku na uzglavlju kreveta.Pritiskas me uz taj krevet,krevet uz patos da ne poletimo zajedno sa njim.I nezan i divalj vodis nas.Gubim dah.Sirova strast,cedi nas polako.Tela nam klize, mesaju nam se sokovi,jecaji i uzdasi od siline zadovoljstva.Moj vrisak i tvoj krik sa kapima znoja ne prestaje u noci sa mirisom lavande..

15657-Lavanda-je-terminator-za-bubuljice.jpg

Zazmuri.Vezacu ti oci,nezno,i opusti se.Samo ti i ja.Imamo citavu noc samo za nas..Tako,ostani miran..Sada kada je tvoje telo moje,prepusti mi se.Dodirivacu te usnama.Neces znati gde cu te dodirnuti ali ces osetiti, jer,sve je u osecaju,kao sto osecas miris pomorandze.Znaces gde sam po mojim usnama,a bicu:mozda na tvojim ocima,mozda na vratu.Mozda na bradi koju toliko volim ili mozda na borama mrstilicama na celu ili mozda na ramenu,klizeci sve nize i necu te dodirivati rukama,samo usnama.Slivacu se niz tvoju kozu kao svila.Ujescu kozu pod kojom kuca tvoje srce.Nece te boleti,a onda cu ti odvezati maramu i videces moje telo na kome nema nista osim tvojih usana,kojima me ljubis.Podizes me.Spustas me polako.Ti u meni.Tvoje ruke su na mom licu.Tvoji prsti u mojim ustima.Kreces se lagano ali gotovo da mi nanosis bol.Moje telo uz tvoje.Tvoja ledja koja se napinju.Tvoje ruke koje me ne pustaju.Osecam udare u sebi,i tvoje oci koje zele da otkriju koliko bola smes da mi naneses?
Koliko god zelis...sve do kraja..

243009324.jpg

Posmatrala ga je misleci da ce biti ljuta na njega..ali nije i pored zelje da bude
Nije osecala nista od ljutnje ..mozda samo olaksanje

Hoces da pricamo o prevari dragi i o tome sta je prevara??
To hoces..?
Definicija je uvek individualna i zavisi od uzroka prevare ali jedini iskreni
odgovor lisen licemrja.. morao bi da bude...Zavisi da li varam ja ili sam prevarena...
Medjutim...prevara za mene ne postojio ako si to zeleo da znas..
Prevara kao sexualni cin na sta se svi odmah hvataju i ne mora to da bude.
to bih mogla i da oprostim..ali izdaju..mene kao zenu..bice..prijatelja ..
moje izgubljeno poverenje....to ne mogu da oprostim...

...Бледило њено било је потпуно и уоквирено косом, што је сад била још тамнија, као и обрве. Над челом и носем она је имала неки сјај, од трептања светлости, што му се каткад чинио као бела, свилена, млетачка образина. У ноздрвама само имала је румени и таме, а уста јој беху мања и друкчија но пре, блеђа и сасвим тиха, под једним, непрестаним, чудноватим осмехом, који се није губио ни онда када га тужно погледа. А погледала га је широм отвореним очима, да му се учини: стиже на обалу дубоког, модрог мора...

'' Zadovoljan čovek
ne očekuje od života više
nego što mu on može dati.
Ima tmurnih, a ima i svetlih dana.
Zadovoljan čovek uživa dane kako ih dobije.
Ko previše očekuje, navlači tmurne oblake.
Sam sebi otežava dane.
Obesi svoje kišne oblake o sunce da se osuše. ''

Phil Bosmans

320067_250288225005602_5732993_n.jpg

Zamisljam kako mi prilazis s ledja,kako odlazem cetkicu
kako brisem ruke..
Zamisljam tvoje dlanove na mojim ramenima i kako pocinjes lagano da ih masiras.
palcevima mi dodirujes vrat pod skupljenom kosom,
zamisljam tvoj miris oko mene kao nesto sasvim normalno.
Zamisljam da me ljubis u teme dok govoris da bi mozda trebala da
dodam vise zute boje,i ja se smeskam,.misleci da to i nije tako lose.
Zamisljam da me pitas da li cu jos dugo,i kako kazem da necu.
Zamisljam nezan dodir tvojih usana, na mojima.
I sebe kako te pratim pogledom dok izlazis iz sobe i
kako mi vec istog trenutka nedostajes,
sa onom pritajenom ne odolevajucom toplinom koja se kao
svetleca lopta polako penje iz mojih bedara na vise,
stvarajuci onu napetost u celom telu koju treba da opustis..Ti..bas TI.
Zamisljam kako se uvlacim pod pokrivac,a ti se okreces prema meni
i prilagodjavas polozaj mome telu..
Uzasno je tiho.Toliko tiho da tisinu u sopstvenoj glavi cujem kao vristanje.
Umorna sam od razmisljanja i zamisljanja.
Potreban mi je san..
Onaj normalan,smiren,sasvim jednostavan,na tvom ramenu...potpun.

I ja se ponekada prepustam struji snova. Bez povremenog melema zaborava, zivot bi bio nepodnosljiv. Biti bez prestanka svestan, to bi bilo pretesko breme. Snovi su za nas isto sto i atmosfera za Zemlju, oni filtriraju svetlost cineci je podnosljivom.- Paolo Maurensig, Čuvar snova
oceansky.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back