- Poruka
- 388.310
Osecam te kako me pokrivas sobom,svojim mirisom,ukusom i dodirom.Sapuces tiho.Nee cujem te najbolje,samo osecam toplinu tvojih usana i drhtaj,koji mi krece niz liniju vrata,do levog ramena gde spustas poljubac.Zadrzavsi ga na trenutak u udubljenju koje pravi kljucna kost.Blagi stisak tvojih zuba zaziva jedva cujni jecaj koji ne mogu da kontrolisem,jer drhtaj krece dalje preko grudi,do stomaka,.unutrasnjom stranom butina,.preko kolena do pete i malog prsta.Zastane na kratko pa krene nazad,preko risa,obmotavsi se oko listova i desnog kolena,preko butine sve do prepona, i tu stane.Cujem samo nase ubrzano disanje koje se siri mrakom.Nazirem te iznad mene,liniju tvojih ramena i ruku kojima me blago izdizes i namestas.Prepustam ti se,i hvatam tvoj ritam bokovima.Ispocetka lagano a onda sve brze i brze.Carsav susti pod nama.Dajem ti se.Gubim se pod tobom u sebi ne zeleci da se odvojis od mene ni onaj trenutak,dok sam se hvatala za sipku na uzglavlju kreveta.Pritiskas me uz taj krevet,krevet uz patos da ne poletimo zajedno sa njim.I nezan i divalj vodis nas.Gubim dah.Sirova strast,cedi nas polako.Tela nam klize, mesaju nam se sokovi,jecaji i uzdasi od siline zadovoljstva.Moj vrisak i tvoj krik sa kapima znoja ne prestaje u noci sa mirisom lavande..