МОЈЕ ИЗВИЊЕЊЕ РАДИКАЛИМА

gost 280909

Poznat
Poruka
7.809
МОЈЕ ИЗВИЊЕЊЕ РАДИКАЛИМА

Желим да се извиним члановима и симпатизерима Српске радикалне странке. Мислио сам да сте полусвет, некултурни људи али грдно сам се преварио.
Наиме и ваши функционери и ваши симпатизери и ваши чланови су поприлично културно поднели изборни пораз. За разлику од вас, демократе и уживо и на Фејсбуку куну, пљују, псују, превазилазе све границе укуса и нормалног и пристојног понашања.
Закључак, радикали су много већа господа него демократе :)

МОЈЕ ИЗВИЊЕЊЕ РАДИКАЛИМА

Желим да се извиним члановима и симпатизерима Српске радикалне странке. Мислио сам да сте полусвет, некултурни људи али грдно сам се преварио.
Наиме и ваши функционери и ваши симпатизери и ваши чланови су поприлично културно поднели изборни пораз. За разлику од вас, демократе и уживо и на Фејсбуку куну, пљују, псују, превазилазе све границе укуса и нормалног и пристојног понашања.

:hvala:

:ok:I ja o tebi imam isto mišljenje, da si kulturan sagovornik i član ovog Foruma koji ima šta da kaže :ok:

a sta seselj sad radi drugar jel?
Његова пророчка реченица из 2008. године да је све ближи дан када ће радикал постати Председник Србије (Тома је био радикал), на неки начин се остварила. Напредно крило српских радикала је сада најјача снага у земљи :)

МОЈЕ ИЗВИЊЕЊЕ РАДИКАЛИМА

Па то је тај њихов ''цивилизацијски ниво'' на који се годинама позивају:hahaha:

Свака част радикалима на држању, а посебно Коштуничиној странци који су од увек били на нивоу па чак и 5-ог октобра када су се ови суперцивилизовани утркивали ко ће више да опљачка у полуразореном БГ-ду кидисајући чак и на дела Паје Јовановића који су деценијама стајали у просторијама Скупштине, на скупштински стилски намештај и други антиквитете. Да не говорим о линчу политичких противника који није виђен чак ни на дивљем западу својевремено.

МОЈЕ ИЗВИЊЕЊЕ РАДИКАЛИМА

Pogresna konstatacija . Radikali su puno dostojanstveniji od Nikolicevih . Ispali su iz parlamenta sto je veliki
udarac , ali nisu blebetali o izbornoj kradji . Nikolicevi su arlaukali o izbornoj kradji , a sada su se umirili .
Ocekujemo da Nikolic izadje pred javnost . Uostalom , to je i obecao .

Back