Моје искуство куповине технике на бувљаку

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
271.075
Данас ћу са вама да поделим моје искуство куповину технике на бувљаку.
Ето, у прошлости на бувљаку сам купио MTS рутере (беле боје за WDSL и IPTV), мрежне каблове, DVD филомве, игрицу за PC, каблове за фиксни телефон. Купио сам рутер Телекома Србије који су претплатници добијали на коришћење око 2008. године. Било је ту и да сам купио продужни кабл за струју. Све од наведеног је купљено исправно. Касније сам сконтао да се може десити да се на лагеру могу пронаћи неисправна техника. Био је случај да сам купио даљински за TV који није радио.
У наредном периоду ћу поделити фотке у овој теми како купљена роба изгледа.

Хоћу да знате да сам био очевидац извора од дакле роба са бувљака долази. Присуствовао сам чину у којем је мушкарац из контејнера извлачио ствари како би их продавао на бувљак. Човек је паметно поступио што је ставио мараму преко фаце да се не би видело ко је. Подвлачим да није вадио технику из контејнера.

Да ли сте куповали технику на бувљаку?
Каква су ваша искуства?
Да ли сматрате да ли је паметно куповати технику на бувљаку?
Било би занимљиво да поделите коју фотку купљене технике на бувљаку у овој теми.

Данас ћу са вама да поделим моје искуство куповину технике на бувљаку.
Ето, у прошлости на бувљаку сам купио MTS рутере (беле боје за WDSL и IPTV), мрежне каблове, DVD филомве, игрицу за PC, каблове за фиксни телефон. Купио сам рутер Телекома Србије који су претплатници добијали на коришћење око 2008. године. Било је ту и да сам купио продужни кабл за струју. Све од наведеног је купљено исправно. Касније сам сконтао да се може десити да се на лагеру могу пронаћи неисправна техника. Био је случај да сам купио даљински за TV који није радио.
У наредном периоду ћу поделити фотке у овој теми како купљена роба изгледа.

Хоћу да знате да сам био очевидац извора од дакле роба са бувљака долази. Присуствовао сам чину у којем је мушкарац из контејнера извлачио ствари како би их продавао на бувљак. Човек је паметно поступио што је ставио мараму преко фаце да се не би видело ко је. Подвлачим да није вадио технику из контејнера.

Да ли сте куповали технику на бувљаку?
Каква су ваша искуства?
Да ли сматрате да ли је паметно куповати технику на бувљаку?
Било би занимљиво да поделите коју фотку купљене технике на бувљаку у овој теми.
Нема више бувљака драги мој. Укинули ови са власти

Ništa od tehnike ne kupujem na buvljaku ali sam u zemunu kupio ovu pakman stolicu za 500 din. Pošto sam povredio nogu na faksu i šepao, devojka je morala da nosi :mrgreen:

1000016143.jpg

У данашње време људи масовно користе hbo max, sky, netflix где је квалитет слике много бољи него на Dvd. Чим је Мементо којег сам ја купио завршио у смећу претпостављам да се власнику није допао филм...

Back