Moje duhovno putovanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Angel Grbriel

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
245
A long time ago, in galaxy,
far far away...

Беше то давне 2003 године када сам се бавио глумом и био јако млад. Био сам атеиста нисам веровао ни у Бога ни у ђавола.
Чуо сам да Сотона даје огромне моћи ако га прихватиш, даће ти моћ, славу, богатсво и свако жену коју пожелиш. Звучи олично?

Придружио сам се Лавејевом Сатаниној Цркви и почео да практикујем Сатанине ритуале, У почетку је свет то било симпатично.

Ето толико о мени за сада.

Волео би да чујем и нека ваша искуства.

Potpuno jasno, da mladi ljudi svasta testiraju u zivotu.Hvala Bogu da si se izvukao iz te "ujdurme".
Negde si morao biti rodjen, tako da pripadnost nacionalna, ne igra ulogu u duhovnom zivotu.Bog trazi svaciju dusu nazad.Ima svoje sebe, koje je odredio i pre postanja sveta.Bozja crkva se zove Nevesta Jagnjetova.
Nemoj da ti forum religija bude vodic u zivotu.Imas drugih nacina kako da dodjes do Istine.
Otkrivenje 3: 20 Evo stojim na vratima i kucam: ako ko čuje glas moj i otvori vrata, ući ću k njemu i večeraću s njime, i on sa mnom.
21 : 9 I dođe k meni jedan od sedam anđela koji imahu sedam čaša napunjenih sedam zala poslednjih, i reče mi govoreći: Hodi da ti pokažem Nevestu, Jagnjetovu ženu.
22: 17 I Duh i Nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.
D.Apost.2 : 38 A Petar im reče: Pokajte se, i da se krstite svaki od vas u ime Isusa Hrista za oproštenje greha; i primićete dar Svetog Duha;

Ovo su moja duhovna iskustva.Preporucujem ti da pogledas klip, jer ces jednoga dana doneti Odluku na koju stranu ces okrenuti.
Nemoj slusati nikoga, svaki dan istrazuj kako kako kaze Bozija rec i moli se Bogu Naglas, da te cuje i uslisice ti molitve.

far far away...

Беше то давне 2003 године када сам се бавио глумом и био јако млад. Био сам атеиста нисам веровао ни у Бога ни у ђавола.
Чуо сам да Сотона даје огромне моћи ако га прихватиш, даће ти моћ, славу, богатсво и свако жену коју пожелиш. Звучи олично?

Придружио сам се Лавејевом Сатаниној Цркви и почео да практикујем Сатанине ритуале, У почетку је свет то било симпатично.

i koji je bio uzrok tvog pada..da li sad znas kad si zdrav ili dalje mislis da je neki satana umesao prste..:D

Za Laveja sam mislila da je zahebancija satanizma. Nešto kao što smo moje drugarice i ja u ranim dvadesetim htjele iz sprdnje da se učlanimo na sajt Satanic sluts (mislim da ih više nema), ali su nam tražili explicitne slike, pa smo odustale. :zcepanje:

far far away...

Придружио сам се Лавејевом Сатаниној Цркви и почео да практикујем Сатанине ритуале, У почетку је свет то било симпатично. www.churchofsatan.com/

Имао сам мало више успеха у глуми то морам признати људи су ме обожавали био сам омиљен. Али остале стври за којем сам се молио нисам добио, На крају сам пукао. Здравље ми је било до те мере угрожено да нисам могао да зауставим липтање крви из носа, Притисци су ми били преко двеста. На крају ми је пропала и та глума и све је отишло у три лепе. Успео сам некако да се саставим да смирим притиске и да смирим то липтање крви. Духовно сам био растројен. Окренуо сам се од сатанизма и захваљујући предавањима Мирољуба Петровића, кроз три године постао сам верник. Живот ми се пролепшао као и здравље. И захвалан сам Богу на томе што сам Србин и православац.

Šta čoveku prija i što mu pomaže to i radi. Ako zabluda pomaže, onda to više nije zabluda već lek. Život je ono što verujemo da jeste, dok ne promenimo mišljenje. A ovde bi svako svakome da promeni mišljenje. Ovde bi svako da lek koji je njemu pomogao da drugome. Ne kažem da želja nije humana, samo nije uvek produktivna, štaviše, ponekad je i opasna.
A šta nam prija i čini nas srećnim, izgleda da ne znamo dok ne probamo. :)

Gabrijel nije vernik, on se samo zabavlja glumeci istog.

Ovo je za kljuc...

А ти си хришћанин верник до мојега. За разлику од тебе ја сам имао муда да се исповедим. Ти ћеш и Бога локушати да лажеш када будеш стао пред Њим.

- - - - - - - - - -

Za Laveja sam mislila da je zahebancija satanizma. Nešto kao što smo moje drugarice i ja u ranim dvadesetim htjele iz sprdnje da se učlanimo na sajt Satanic sluts (mislim da ih više nema), ali su nam tražili explicitne slike, pa smo odustale. :zcepanje:

Има их још су увек трипују да су сатанисти више су култ који продаје сатанизам и млати паре. Они сами тврде да су атеисти.

ovaj lik izmislja i lupa gluposti

ako vas zaista interesuje zanimljiva prica o duhovnom putovanju i traganju za istinom, onda procitajte biografiju Serafima Rouza (Seraphim Rose)

Bivsi homoseksualac, student komparativnih religija, odbacuje budizam i konacno s smiruje u pravoslavlju.Ima njegovih prevedenih knjiga na srpskom.
Umro u 48 godini od bolesti, :think:

i bivsi hipik, rodjen u protestantskoj porodici koji kasnije postaje ateista, a koji se odrekao kasnije svega materijalnog i posvetio se monaskom zivotom i od svojih para sagradio manastir

predstavljao Pravosljavlje Amerikancima na raznim skupovima i tribinima, mnogo njih je i preslo na Pravoslavlje zbog njega, napisao brdo tekstova i knjiga

danas njegov manastir pripada Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi i svi kaludjeri su Amerikanci koji su presli na Pravoslavlje i koji pored engleskog govore i srpski i ruski jezik

Моје искуство је било драматичније. Мене је занимао вапиризам. Па сам на крају утриповао да сам вампир и пракиковао пијење крви. Онда сам се ложио на старо паганске религије и на крају је побеио Христ.

far far away...

Majko božja ako si zbog Petrovića postao vjernik... :dash: Taj preveranat nije ni vjernik. Za njega nema ni Boga ni Hrista ni ičega sem njega samoga.

Majko božja ako si zbog Petrovića postao vjernik... :dash: Taj preveranat nije ni vjernik. Za njega nema ni Boga ni Hrista ni ičega sem njega samoga.

lepo si to rekao Slaven777... za njega nema ni Boga ni Hrista ni ičega sem njega samog...to je to...

ali dopuštam mogućnost da je neko na tako niskom nivou duhovnog razvoja kao dotični Petrović ipak mogao da pozitivno utiče na nekog ko je bio na još nižem nivou...a satanisti su dno dna što se duhovnog nivoa tiče jer praktično veličaju egoizam koji je glavna prepreka duhovnom razvoju a odbijaju da vide ljubav (ljubav je inače za mnoge fency reč koja znači sve i svašta što su sebi uvrteli u glavu ali u osnovi ona je skraćenica za skup konstruktivnih i asertivnih osećanja i stavova koji uključuju pre svega poštovanje, pažnju, brigu i razumevanje) kao egoizmu suprotstavljenu konstruktivnu silu (tj. na nekom metafizičkom nivou ne silu nego energiju) koja je osnov Boga i čoveka.. egoizam i ljubav su tama i svetlo....

To sam i ja mogao da mu napišem, ali sam se uzdržao. Ako mu je to pomoglo da se izvuče iz lošeg stanja, onda nije bitno kakav je Petrović lik. Pretpostavljam da je samo bio inicijator unutrašnjeg pokretanja ka nečemu što mu je pomoglo.

Meni je licno Petrovic previse prepotentan i izgleda da voli da prica price i da ga ljudi slusaju . Dize se tako valjda malo . Malko iznad kategorija je Dejan Lucic - Covek koji zna :hahaha: ... jos gora prepotentnost al ima malo vise mozga cini mi se zato je malko ispred Petrovica .

far far away...

Hvala sto si podelio svoje iskustvo sa nama. :zag:

Budi srecan sto si pao, i prizvao se pameti.
Tvoj pad je Bozja mislost, da vise ne sluzis Satani.

Postoje ljudi koji ne padnu, i tako desetinama godina, ili ceo zivot.. sluze Satani.

- - - - - - - - - -

Моје искуство је било драматичније. Мене је занимао вапиризам. Па сам на крају утриповао да сам вампир и пракиковао пијење крви. Онда сам се ложио на старо паганске религије и на крају је побеио Христ.

Treba da nastavis da proucavas Bibliju.....

Jel si procitao celu Bibliju ? ^^ :)

Meni je licno Petrovic previse prepotentan i izgleda da voli da prica price i da ga ljudi slusaju . Dize se tako valjda malo . Malko iznad kategorija je Dejan Lucic - Covek koji zna :hahaha: ... jos gora prepotentnost al ima malo vise mozga cini mi se zato je malko ispred Petrovica .

Ma nije da je u pitanju prepotentan, već je čovjek klasični prevarant. Njegova jedina svrha jeste da nekako izmami pare - uz sve same laži.

On je ključni organizator čitavog niza prevara, osnivajući fantomske institucije u kojima traži naivne da ih nasamari i uzme im pare.

Petrovićev fakultet za istoriju - http://www.istorija.herobo.com/
Petrovićev institut za organsku poljoprivredu - http://www.biofarming.hostei.com/
Petrovićev institut za prirodnu medicinu - http://institutpm.com/

Ove tri organizacije su samo nekoliko u nizu Petrovićevog lanca prevara. Možete kontaktirati bilo kojeg od ljudi koji se nalaze na kolegijumima dotičnih institucija. Petrović ih je tu naveo bez njihovog znanja i još će vas u lice lagati da su ti projekti uspostavljeni uz njihovu saglasnost. Ukoliko zaželite da kontaktirate nekog od njih ili sarađujete sa njim, iz nekog razloga, na putu su ili nedostupni. Ako ih samostalno kontaktirate, reći će vam da nikakve veze nemaju sa tim i da je uvaženi Miroljub Petrović sve to izmislio.

Još, pazi, akreditacija -

Diploma sa ovog fakulteta priznata je u svim državama sveta za rad u privatnoj praksi. Priznavanje diplome u državnim institucijama i drugim organizacijama koje se bave proizvodnjom hrane, zavisi od lokalnih zakona. Napomenimo da je cilj našeg instituta da ponudi visoko-kvaliteteno obrazovanje na polju organske poljoprivrede koje je naučno utemeljeno, lako dostupno i u praksi potvrđeno, kao i omogućavanje studentu da nakon završetka studija započne privatan biznis.

У процесу је добијање акредитације од стране министарства Републике Србије. Напоменимо да је циљ нашег института да понуди високо-квалитетено образовање на пољу историје које је научно утемељено, лако доступно и у пракси потврђено, као и омогућавање студенту да након завршетка студија настави бављење научно-истраживачким радом на пољу историје.

Ovo su, naravno, sve same izmišljotine. Sam Petrović tvrdi da se akreditacija neće uopšte ni tražiti od Srbije (iako piše da je zatražena?), već da su sve ove institucije akreditovane u Americi i da će samim time kroz evroatlanske integracije Srbija morati da ih prihvati

Svrha je samo da se nekoj naivčini hiljadu evra uzme iz džepa (konkretno na istoriji, školarina je 950 evra).

Miroljub Petrović je teški grešnik i poslije svih ovih godina još uvijek ne pokazuje ni trunku namjere za ikakvim pokajanjem. Lijepo je ako njegove riječi probude kod nekoga...ali strahota je odavati mu ikakvo priznanje (hoćemo li odati priznanja svim grešnicima koji su osigurali svoj put ka Paklu zbog toga što su njihove pojedine riječi znale pozitivno uticati?).

P. S. Pretpostavljam kada im nije baš pošlo za rukom, prešli su na prodavanje majica.

Poslednja izmena:
Zasto Gledate u coveka???Svi smo gresni, je li tako pise u Bozijoj reci???
Slusajte sta ljudi pricaju, i time se rukovodite, a ne kakva je ko licnost.Takvi nikoga nece spasavati od suda, jer ce svi na sud, pa i oni.
Sta je Isus rekao farisejima: Licemeri, platu ste primili.
Slusajte i uporedjujte kako pise u Bozijo reci.Manite se likova, koji god da jesu.Vase je da procenite da li je to sto oni pricaju pravilno ili ne, i da li ce vam pomoci da dusu spasite.

Ma nije da je u pitanju prepotentan, već je čovjek klasični prevarant. Njegova jedina svrha jeste da nekako izmami pare - uz sve same laži.

On je ključni organizator čitavog niza prevara, osnivajući fantomske institucije u kojima traži naivne da ih nasamari i uzme im pare.
Čovek je prevarant. Svako pametan to vidi iz njegove priče. Po meni trebalo bi ga ukinuti :)
Ovde je neko zbog njegove priče na jutjubu ušao u sferu koja mu je pomogla. Ponekad i iz nečeg lošeg može da se izrodi nešto dobro.
Ali isto vrujem da je generalno daleko više štete nego koristi od njega. Ako ne računamo njeguvu ličnu korist.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back