Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj prijedlog je da ih kupis.
Ako nista bar nisu skupi.

Tako sam se ja jednom zeznula, kupila cipele broj vece. I onda sam kupila silikonske uloske, i te sto idu iza za pete.
Da se toga nisam sjetila, cipele bi mi stajale u ormaru ko zna koliko dugo i na kraju bi ih bacila, ali sad ih nosim normalno, samo zbog tih silikona.

Klasične, ili što moja ćerka kaže "bapske". Pa šta mogu kad mi se ne svidjaju moderne. Ili su previsoke ili su baletanke. I ove su mi malo visoke, a nisu preterano ni udobne. Doduše ne znam koje bi bile udobne za 3 sata stajanja. Trebale su mi za neki prijem, pa sam požurila da kupim jer kad ne kupim za odredjenu priliku, onda ne kupim uopšte. Samo se nadam da neće biti za jednokratnu upotrebu, kako se dešavalo. Ali baš sam želela takvu boju. Kupila sam i sako u toj boji, a imam i tašnu, sad ću da iskopam sliku od pre.

cipele.jpg

i tašna sa odgovarajućim sandalama, ali će da se složi i sa ovim cipelama. I uopšte se slaže sa svom obućom. Tokom leta samo nju nosim.

tasna i sandale.jpg

Mrs B, super si se ukomponovala. Sve vrlo nosivo i prve i druge sandale, a i tašna.
Uvek sam se divila ženama koje imaju tako jednu tašnu, ja večito preturam iz jedne u drugu i to na dnevnoj bazi:roll: Muž mi kaže, kako samo zapamtiš gde ti je šta i šta s čim ide:zcepanje:

Mrs B, super si se ukomponovala. Sve vrlo nosivo i prve i druge sandale, a i tašna.
Uvek sam se divila ženama koje imaju tako jednu tašnu, ja večito preturam iz jedne u drugu i to na dnevnoj bazi:roll: Muž mi kaže, kako samo zapamtiš gde ti je šta i šta s čim ide:zcepanje:

Ja sam kupila onaj umetak za torbe u top šopu, pa i ako menjam torbu, samo njega prebacim, a u njemu je sve u džepićima i pregradama.
Bag-Organizer.jpg

Znam za uložak, ali to kod mene ne može, jer su moje najrazličitijih veličina i oblika:D, jedino ako su prilagodljivi.
Ja ti u toku jednog dana promenim i tri tašne-jednu na posao, jednu na sport, jednu uveče :rumenko:
Muž je digao ruke, samo ponekad onako u prolazu (više za sebe): "Kako te samo ne mrzi?" :lol:

Klasične, ili što moja ćerka kaže "bapske". Pa šta mogu kad mi se ne svidjaju moderne. Ili su previsoke ili su baletanke. I ove su mi malo visoke, a nisu preterano ni udobne. Doduše ne znam koje bi bile udobne za 3 sata stajanja. Trebale su mi za neki prijem, pa sam požurila da kupim jer kad ne kupim za odredjenu priliku, onda ne kupim uopšte. Samo se nadam da neće biti za jednokratnu upotrebu, kako se dešavalo. Ali baš sam želela takvu boju. Kupila sam i sako u toj boji, a imam i tašnu, sad ću da iskopam sliku od pre.

Pogledajte prilog 286320

i tašna sa odgovarajućim sandalama, ali će da se složi i sa ovim cipelama. I uopšte se slaže sa svom obućom. Tokom leta samo nju nosim.

Pogledajte prilog 286322

Ципеле на слици уопште нису бапске него најнормалније женске ципеле. И ја носим ту висину штикле.

Ципеле на слици уопште нису бапске него најнормалније женске ципеле. И ја носим ту висину штикле.

I sa moje tačke gledišta, to su klasične cipele koje će moći da se nose i za 5 godina isto kao i sad. Ali sa tačke gledišta jedne 17-ogodišnjakinje je drugačije. Ali ne marim. Moj stil je takav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back