Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
I meni su. I lepse i udobnije i upola jeftinije. Krivo mi sto sam se zaletela,prvo sam nasla ove desno. jbg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja bi bila najsretnija kada bi nasla neke lepe cipele bilo koje boje SAMO DA IMA MOJ BROJ 35,5
SVE 36 MI JE VELIKOOOOOOOOOOOOOOO![]()

koristim te uloske ali ima one za nazad za pete da nedobijete zuljeve...a jel valja taj ulozak nesto???sad bi ti rprodavačice rekle "pa kupiš onaj silikonski uložak, imaš u liliju.."
![]()

Ja koristim te silikonske uloske za cipele i pomazu mi. Udobnije je hodati, ne klize se noga... a imam i te za pete i isto su super stvar...
sve 36 mi je veliko...
Mrs B, super si se ukomponovala. Sve vrlo nosivo i prve i druge sandale, a i tašna.
Uvek sam se divila ženama koje imaju tako jednu tašnu, ja večito preturam iz jedne u drugu i to na dnevnoj baziMuž mi kaže, kako samo zapamtiš gde ti je šta i šta s čim ide
![]()

a dosta je savitljivo pa može malo da se nagužva da stane.Klasične, ili što moja ćerka kaže "bapske". Pa šta mogu kad mi se ne svidjaju moderne. Ili su previsoke ili su baletanke. I ove su mi malo visoke, a nisu preterano ni udobne. Doduše ne znam koje bi bile udobne za 3 sata stajanja. Trebale su mi za neki prijem, pa sam požurila da kupim jer kad ne kupim za odredjenu priliku, onda ne kupim uopšte. Samo se nadam da neće biti za jednokratnu upotrebu, kako se dešavalo. Ali baš sam želela takvu boju. Kupila sam i sako u toj boji, a imam i tašnu, sad ću da iskopam sliku od pre.
Pogledajte prilog 286320
i tašna sa odgovarajućim sandalama, ali će da se složi i sa ovim cipelama. I uopšte se slaže sa svom obućom. Tokom leta samo nju nosim.
Pogledajte prilog 286322
Ципеле на слици уопште нису бапске него најнормалније женске ципеле. И ја носим ту висину штикле.
I sa moje tačke gledišta, to su klasične cipele koje će moći da se nose i za 5 godina isto kao i sad. Ali sa tačke gledišta jedne 17-ogodišnjakinje je drugačije. Ali ne marim. Moj stil je takav.

Moje cipelice
![]()

![]()
Najradije bih bosa ali peče asfalt!![]()
)Moje cipelice
![]()
a ja obožavam...