Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Možda ih više zavoliš kada kreneš da ih kombinuješ, boja je baš lepa, štep obećava (deluju kvalitetno) a štikla stabilna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pomislim kad bih šutnula nekog sad, bogami "lepo" bi ga zabolelo

Ja imam takve crne i umeju da zalice na babske. Nekad sama sebi izgledam ko Meri Popins, moram da pazim sta oblacim uz te cipele. Hocu da kazem koliko sam mislia da cu da ih nosim uz sve zivo-ne nosim... Imam utisak da je to najvise zbog stikle, ova srednja visina. Da je visoka stikla bile bi skroz zenstvene i anti baba.

srećno
pogrešno ste me razumele, nemam ja ništa protiv ovih cipela
nego kad sam ih kupila, imala sam težak dan na poslu, čekala sam neke odluke koje nisu donešene..
pa kad sam otišla d aih kupim sva asm bila kisela, faca bukvalno ovakva
one i jesu praktična dnevna varijanta, za posao
jesam naginjala malo višoj štikli, kako bih možda mogla i za uveče da ih kombinujem, ali...
ne može sve u jednom paru
mada nije isključeno da ću ih ponekad poneti i za izlazak
samo mi deluju nekako...malo grubo, ili ej to samo moj utisak
ali kad ih obujem nemam taj osećaj uopšte, sem kad ih pogledampomislim kad bih šutnula nekog sad, bogami "lepo" bi ga zabolelo
ili je to samo odraz mog trenutnog stanja![]()

ne može moje stopalo da se dogovori sa veličinom
Nasla lepe cizmice, boja im je neobicna, stiklica taman.Bacila sam oko na nešto ovog tipa, i imam ih u planu:
![]()

Pogledajte prilog 258195Pogledajte prilog 258196Pogledajte prilog 258197Pogledajte prilog 258198
Jao, sto sam srecnaaaaaa!Nasla lepe cizmice, boja im je neobicna, stiklica taman.

Ove su sjajne i in su ove sezone. Volim da ih zamisljam uz razne komade odjece, razne kombinacije, ali se licno ne vidim u njima, ali obozavam ih gledati na drugima.
Samo napred i da ih kupis.![]()

da samo sto u Srbiji nemam gde da ih nosim,gledaju me svi cudno kada sam u njima... (balkan)Mmm, par skroz desno me gusta mucho, već sam ga ranije videla kad si ga pokazala.![]()