Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
srećno :lol:

pogrešno ste me razumele, nemam ja ništa protiv ovih cipela:lol:
nego kad sam ih kupila, imala sam težak dan na poslu, čekala sam neke odluke koje nisu donešene..
pa kad sam otišla d aih kupim sva asm bila kisela, faca bukvalno ovakva :confused:
one i jesu praktična dnevna varijanta, za posao
jesam naginjala malo višoj štikli, kako bih možda mogla i za uveče da ih kombinujem, ali...
ne može sve u jednom paru :)
mada nije isključeno da ću ih ponekad poneti i za izlazak
samo mi deluju nekako...malo grubo, ili ej to samo moj utisak:think:
ali kad ih obujem nemam taj osećaj uopšte, sem kad ih pogledam:lol: pomislim kad bih šutnula nekog sad, bogami "lepo" bi ga zabolelo:evil:
ili je to samo odraz mog trenutnog stanja:neutral:

Ja imam takve crne i umeju da zalice na babske. Nekad sama sebi izgledam ko Meri Popins, moram da pazim sta oblacim uz te cipele. Hocu da kazem koliko sam mislia da cu da ih nosim uz sve zivo-ne nosim... Imam utisak da je to najvise zbog stikle, ova srednja visina. Da je visoka stikla bile bi skroz zenstvene i anti baba.

dsc01079resize.jpg

dsc01080resize.jpg

dsc01082resize.jpg

odlične su! :ok:

prolaze i na romantičniju i na ozbiljniju varijantu, a boja je baš lijepa. obožavam smeđu obuću :)

baš te vidim u njima

srećno :lol:

pogrešno ste me razumele, nemam ja ništa protiv ovih cipela:lol:
nego kad sam ih kupila, imala sam težak dan na poslu, čekala sam neke odluke koje nisu donešene..
pa kad sam otišla d aih kupim sva asm bila kisela, faca bukvalno ovakva :confused:
one i jesu praktična dnevna varijanta, za posao
jesam naginjala malo višoj štikli, kako bih možda mogla i za uveče da ih kombinujem, ali...
ne može sve u jednom paru :)
mada nije isključeno da ću ih ponekad poneti i za izlazak
samo mi deluju nekako...malo grubo, ili ej to samo moj utisak:think:
ali kad ih obujem nemam taj osećaj uopšte, sem kad ih pogledam:lol: pomislim kad bih šutnula nekog sad, bogami "lepo" bi ga zabolelo:evil:
ili je to samo odraz mog trenutnog stanja:neutral:

Ma dobre su, šta pričaš! Imamo slične, samo moje su svetlo braon i kožne, ne antilop. Ja ih nosim evo već treća sezona, ne tako često ali nosim....
Možda su više za posao nego za izlaske ali realno nisu uopšte loše i moći ćeš da ih nosiš više sezona...

Nadam se da su donete dobre odluke i da više nisi kisela uprkos vremenu. I da nećeš imati razloga nikog da šutiraš u štiklama, hehe! :)

Majche, super cipela, stabilna, sigurna za posao i svaki dan. A može i za izlazak, naravno ne uz večernju haljinu.
I Trojankine su baš lepe. Takva štikla bi meni više odgovarala jer je malo niža od onih mojih.
I jeste, postoji opasnost da neki od tih modela zaliče na bapske. Ali pošto sam ja već u godinama kada mi je važnija udobnost od izgleda - baš me briga!

Uuu, dobre su, dobre! :D
Samo dobro pripazi na njih, da vrhom jedne štikle ne zakačiš materijal kojim su presvučene na drugoj, dok prekrštaš noge, npr.
Veoma je delikatan i ta šteta je nepopravljiva.
Imam sličan model sa otvorenim prstima, štikla je ista, jedino nemam napred taj deo platforme u cirkonima, već je pojednostavljen.
I izuzetno su udobne (onoliko koliko takav par može da bude). ;)
Praviš baš lepe izobre obuće, prvo one bele, sada ove...
Samo tako nastavi! :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back