Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jano je l ti planiraš svadbu :) ?

ja da se javim sa mojim izveštajem:lol:
u dajhmanu nisma kupila ništa:evil:
prvo što je bila tolika gužvetina, kao da se džabe delilo
drugo što nisam našla to što sam zamislila(gle čuda:dash:)
treće što nisam htela kupovati nešto samo da bih kupila

one cipe što sam kačila i što sam tipovala na tamnije su takođe ispale iz igre:(
kad sam probala obe, došlo je do problema
inače mi je jača leva noga pa na nju i probavam i leva je bila ok, pa sam računala da neće biti problema
međutim kad sam probala desnu, eto nevolje
na delu gde počinje pertlanje i onaj jezičak mi je jako tesna, probala sam da otpertlam, slabije vežem, isto
probala i drugi par, one svetlije, opet isti problem
čak mi se posle par koraka krenu i izuvati, znači male nisu nego ja imam bangava stopala
i jako sma veliko zakeralo:evil:
:dash:

jano je l ti planiraš svadbu :) ?

ja da se javim sa mojim izveštajem:lol:
u dajhmanu nisma kupila ništa:evil:
prvo što je bila tolika gužvetina, kao da se džabe delilo
drugo što nisam našla to što sam zamislila(gle čuda:dash:)
treće što nisam htela kupovati nešto samo da bih kupila

one cipe što sam kačila i što sam tipovala na tamnije su takođe ispale iz igre:(
kad sam probala obe, došlo je do problema
inače mi je jača leva noga pa na nju i probavam i leva je bila ok, pa sam računala da neće biti problema
međutim kad sam probala desnu, eto nevolje
na delu gde počinje pertlanje i onaj jezičak mi je jako tesna, probala sam da otpertlam, slabije vežem, isto
probala i drugi par, one svetlije, opet isti problem
čak mi se posle par koraka krenu i izuvati, znači male nisu nego ja imam bangava stopala
i jako sma veliko zakeralo:evil:
:dash:

i kaže sanja ciplele... pa nije ni čudo:lol::p

Steta sto ne valjaju...Bas su lepe one tamnije.

:ok:

Kupila sam u USA cipelice Jeffrey Cambpell i stigleee...sreca,radost...
425871_4611279478017_825284416_n.jpg

Devojke, jel neko kupovao cipele u domino shopu? Ima baš raznih čizmica kratkih sa platformom za svaki dan, oko 2-3000d su. I još jedna radnja ali ne znam kako se zove. Iste cipele kao u dominu ali samo cipele imaju , nema garderobu. Imaju ogromnu radnju na zv u Sremskoj. Šta mislite?

Devojke, jel neko kupovao cipele u domino shopu? Ima baš raznih čizmica kratkih sa platformom za svaki dan, oko 2-3000d su. I još jedna radnja ali ne znam kako se zove. Iste cipele kao u dominu ali samo cipele imaju , nema garderobu. Imaju ogromnu radnju na zv u Sremskoj. Šta mislite?

Verovatno je i to Domino. Vidi: http://www.ishop.rs/dominoshop/lokacije/
Ja sam ušla u tu radnju u Sremskoj jer su me privukle cene, ali nisam ništa izabrala. Koliko para toliko muzike, naravno, ali meni se ta obuća čini slaba i neizdržljiva.

Mišljenja o Domino shopu su podeljena, verovatno je sve do toga koliko ste srećne ruke da ubodete dobro odrađen model, šta znam.
Nemam nijedan njihov par da bih komentarisala na osnovu ličnog iskustva, samo sam isprobavala tamo nešto od obuće ranije.
Nedovoljno za neki konkretan sud.

ja sam imala jedne satenske ljubičaste baletanke.
Raspale su se posle 2 sezone nošenja.
(a prošle su sa mnom i najduže šetnje i najgore terene tipa limenih krovova i kozjih staza po južnoj Srbiji).

Imala sam 5-6 pari kožnih koje su kraće trajale.

Mada se ne bih kladila da su svake njihove ovakve. Čak mislim da su ove bile težak izuzetak.

Ja sam kupila u toj radnji u Sremskoj (ako je to ona izmedju one sa kišobranima i Lilly) letos na rasprodaji neke japanke, sve se razlepile već prilikom prvog nošenja. A privukla me cena, 990 dinara. Lepo kaže Honduras, koliko para toliko muzike.
Mada sam ja nekad i za te varijante. Ako hoću da imam nešto manje klasično, što će se nositi samo ponekad, neku zanimljivu boju i sl. onda kupim jeftinije. A ono što će mi biti za svaki dan volim da bude udobno i kvalitetno.

imam novu žrtvu za cipele:dash:

:lol:
otišla sam juče u metro da probam one prve, prve, prve na štiklu što sam pronašla kad tamo videh slične, ali sa malo boljim đonom i nižom i stabilnijom štikolom
:think:
liče na sve do sad što sam kačila, tj kombinacija su svih :lol:
ponela sam danas i deblje čarapice, pa da ih probam i rešim se te muke nadam se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back