Mojca fotelje

neupucena

Zainteresovan član
Poruka
368
Trebaju mi dve fotelje na razvlačenje. Na jednoj bi se spavalo stalno, na drugoj samo povremeno. Dopale su mi se ove fotelje. U Simpu su dvadesetak hiljada, u salonu Vitorog maltene duplo jeftinije, imam i opciju da kupim polovne ali sa naknadno ugrađenim latofleksom. Zanima me da li neko ima iskustva sa spavanjem na njima i koliko bi mogla koštati ugradnja latofleksa.

Trebaju mi dve fotelje na razvlačenje. Na jednoj bi se spavalo stalno, na drugoj samo povremeno. Dopale su mi se ove fotelje. U Simpu su dvadesetak hiljada, u salonu Vitorog maltene duplo jeftinije, imam i opciju da kupim polovne ali sa naknadno ugrađenim latofleksom. Zanima me da li neko ima iskustva sa spavanjem na njima i koliko bi mogla koštati ugradnja latofleksa.

Udobne su, ali teske i nezgodne za razvlacenje. Treba biti malo jaci i vestiji.

....nije to nesto sto bi ti preporucila kao trajno i svakodnevno spavanje na njima.....ovo pisem iz licnog iskustva, spavala sam na tome godinu dana i znam da se nisam bas odmorila, kad se razvuku,
sto je nekad velika muka, teske su kao sto rece Fakat...a druga stvar kad se razvuce, spoj dve dela je nekako tacno u predelu kicme i posle nekog vremena ledja bole od toga...moj savet je da
kupis nesto udobnije za spavanje, a tu fotelju eventualno za neko povremeno spavanje na njoj....
....inace ja odavno trazim neku udobnu fotelju na razvlacenje a da nije siroko ako mojca i ne prakticna za razvlacenje....bila je u Formi jenda jako zgodna, kostala je negde oko 16.000...
.....ako nadjes nesto jos ne bi bilo lose da postavis sliku, i napises gde si videla.....

Ja poslednje četiri godine spavam na Simpovom BIG CLICK ležaju i nisam imala problema, međutim sad mi trebaju dva odvojena ležaja a zbog prostora to mogu biti jedino dve fotelje. Sa razvlačenjem bih izašla na kraj, više me brine taj spoj i generalna udobnost pošto mi trebaju tvrđe podloge.

Ja poslednje četiri godine spavam na Simpovom BIG CLICK ležaju i nisam imala problema, međutim sad mi trebaju dva odvojena ležaja a zbog prostora to mogu biti jedino dve fotelje. Sa razvlačenjem bih izašla na kraj, više me brine taj spoj i generalna udobnost pošto mi trebaju tvrđe podloge.

...jedino da kupis neki dusek koji ces stavljati preko fotelje kad je razvuces.....mozda onu dormeo prostirku....

Back