Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja ne pijem ništa...Lažem, pijem kiselu vodu...I muž mi je tek sada stigao...Taman da se izljubimo u ponoć, pa da idem na spavanje....Prvo je vodio dete u Rumu na doček, pa sestru u S. Pazovu...Klizavo, gužva, popiiii...p je, i sada mu kuvam kaficu, pijuckam kiselu, slušam Ivana Ivanovića na TV - u, i kuckam ovde..

Srećna vam Nova godina svima, sve ste mi drage, i baš volim što vas znam, kako vas znam...z:lol:

NG.JPG

....a sto si se tako uozbiljila...ko te je naljutio....

....ja sad poslala neke porukice da cestitam i tako malo se rastuzih...al nema veze
proci ce....

...p.s...lepa ti je pidzama....

Ух, шампањац после вискија и није нека комбинација... Али, ионако никад не лежем пре 3..тако да ми ова ноћ различита само по алкохолу..:) Љубим вас све, а ванилице немам.... имам руске салате на тоне, и руски шампањац, и руску музику тренутно... :zskace:

...mi smo dočekali jednu jedinu pjesmu na trgu...žeeeeđaaaam...i prije toga je počela kuknjava da ne može više, a tada je kulminirala...dok smo se probili kroz milion naroda..do taksija...skoro da smo Novu dočekali sa taksistom...ispred kuće cijelo naselje napolje, prave vatromet...odjednom joj se nije spavalo...te smo se izljubile sa svakim, ja ni ne znam više sa kim...ja držala bepče komšijsko od 7 mjeseci, mali samo trepće, ništa što trešti i puca okolo...evo je Anja komirana, ja u pidžami, ovaj i dalje pjeva, zaista je odradio...
ljubim vas sve..
odavno ovako lijepa i prijatna noć nije bila za ng

...ja se uz sav program na TV-u zagledala u blog naseg Zlogpraseta...cega svega
tamo ima lepog...:D

...e vala Ester stvarno nije skoro bilo doceka na Trgu bez kise..srecom da se i
to jednom prekinulo..pa da kad je vec guzva bar ne budete mokri svi...

...nego srecan ti cerin rodjendan draga, ta je mala znala kad ce da se rodi...z:lol:

Ćao dame moje... z:)

Ja sam se sinoć malko urokala... kod svekija se još dotukla sa vinom... u 1 sam bila u krevetu i hrkala...z:mrgreen:

Danas ručak kod mojih, mama mi kupila sjajnu potkošulju a tata me izmasirao... najbolji pokloni koje sam mogla poželeti... z:)

Sad idem da se spremam za ns... idem ipak... al ću morati doooobrooo da se ukokam... da bi izdržala...z:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back