- Poruka
- 21.194
popljuj me bar svaki treci dan,tek da mi se ime spomene
da me ne zaborave
da me ne zaborave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
popljuj me bar svaki treci dan,tek da mi se ime spomene
da me ne zaborave
pa koliko ćeš biti odsutna... 

)...
neću da ćoretam na malo ekranče. Bitno mi je da je fotoaparat na soniju idličan, da ima autofokus i ne menjam ga sve ok bude radio -a preživeo je svašta. MM je jednom na pecanju ispao njegov soni u jezero, pa ga kroz par minuta jedva našao, dva tri puta upadao u reku i dalje radi...soni je zakon, ko narodnjaci, pali brate
Kakav svaki treći...pa koliko ćeš biti odsutna...
E još mi je to falilo, na sve moje muke, sad još neće biti nikoga da me nasmeje... a u *****...
Evo mog telefona... i muževog...
Moj je lep, samo zbog boje... a mužev je smešan... klasika, tač skrin-koji ne volim... milion nekih igrica i aplikacija za decu od 12 godina(i mm)...
Lično, meni je sve to bacanje para... da mi muž ne kupi novi, ja telefon nikad ne bi promenila...
Što gljive?pa da...svi smo mi ovde gljive.....

Nego gde je nestala Linda?

Ne bih smela svoj da pokažem sada, sve ni da sam htela.
Ovamo vam nisu važne funkcije, to je bacanje para, trt, mrt, a onamo telefoni sve baba roge....

rek`o ne umem ja da ukljucim i ajd kuci pa ispocetka...

Pitanje za Novosadiste
Futog je koliko udaljen od NS?

jel ti to proveravas da li smokvica jos uvek tu![]()

Pa dobro to sam i ja izguglala nego me zanima ono realna situacija sa terena.
Ja ne vozim racunam da tih 14 km moze da se predje za .....15 min???
Nisam bila u Futogu od detinsktva i kad sam isla isli mso po kupus ...secam se jedna ulica i na svakih 10 m po dzak kupusa stoji
Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .

Dobri moj Buki![]()

ej ljudi,ja stigla .more je plavo,ja sam zelena,putovala od 8 do 11