Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popljuj me bar svaki treci dan,tek da mi se ime spomene
da me ne zaborave

Kakav svaki treći... z:shock: pa koliko ćeš biti odsutna... z:cry:
E još mi je to falilo, na sve moje muke, sad još neće biti nikoga da me nasmeje... a u *****... z:((

Evo mog telefona... i muževog...
Moj je lep, samo zbog boje... a mužev je smešan... klasika, tač skrin-koji ne volim... milion nekih igrica i aplikacija za decu od 12 godina(i mm :zroll:)...
Lično, meni je sve to bacanje para... da mi muž ne kupi novi, ja telefon nikad ne bi promenila...

ja sam navikla na sony do te mere da sam jednu slatku nokiju posle 2 dana prosledila sinu - i jako mi je teško bilo da je koristim. A tek samsung moje ćere....tu ne znam ni da se javim. MM i ja imamo iste telefone, on je sad kupio i neki htc, prvo je mene terao da ja uzmem kao eto uvek možeš da si na netu sa onim tvojima (a to ste vi) ali meni ne pada na pamet -čak se non-stop svađamo što neću onaj mali malecni laptop, kao zgodan ti za nošenje, nije težak i sl...al ja nekako volim sve da je velikoz:mrgreen:neću da ćoretam na malo ekranče. Bitno mi je da je fotoaparat na soniju idličan, da ima autofokus i ne menjam ga sve ok bude radio -a preživeo je svašta. MM je jednom na pecanju ispao njegov soni u jezero, pa ga kroz par minuta jedva našao, dva tri puta upadao u reku i dalje radi...soni je zakon, ko narodnjaci, pali brate
2prse4j.jpg

Kakav svaki treći... z:shock: pa koliko ćeš biti odsutna... z:cry:
E još mi je to falilo, na sve moje muke, sad još neće biti nikoga da me nasmeje... a u *****... z:((

Evo mog telefona... i muževog...
Moj je lep, samo zbog boje... a mužev je smešan... klasika, tač skrin-koji ne volim... milion nekih igrica i aplikacija za decu od 12 godina(i mm :zroll:)...
Lično, meni je sve to bacanje para... da mi muž ne kupi novi, ja telefon nikad ne bi promenila...

pa da...svi smo mi ovde gljive.....

U bre, kakve imate telefone...z:shock: Ne bih smela svoj da pokažem sada, sve ni da sam htela. z:cry: Ovamo vam nisu važne funkcije, to je bacanje para, trt, mrt, a onamo telefoni sve baba roge....

'ajde navratiću kasnije....z:poz:

I da, gde je Linda Lee? I zašto Vanda tako retko navraća?

e kako sam popi.zdela ne moz da verujete :besna:

ebem ti tehniku i struju i kineska sra.nja i neuke majstore i sve :besna:

Dodjem ja danas s posla i taman sam planirala da malcice dremnem jer me glava razbija ceo dan ,imam sta i da vidim
Omiljena igracka mm tj. HD dekoder za Total TV ne radi
naravno...posto je danas bila zena koja nam sprema kucu,krivica je njena...i posto je ja angazujem naravno da sam ja morala sa se ebavam i da provaljujem sta ne valja
posto nisam uspela da resim sta je krntiji,ja pozovem servis,oni kazu aj dodjite i donesite nam to da proverimo
ja odnesem sra.nje i oni ga ukljuce i kod njih radi
ja ovako:eek: rek`o ne umem ja da ukljucim i ajd kuci pa ispocetka...:roll:
donesem ja to kuci,gurnem u struju on ni da bekne...
zovnem servis,opet..a baja kaze...joooj mora d vam je crk`o ispravljac...
i ja sta cu..ajd opet u K.Katarine
i sad sra.nje radi...
e poludela sam :histericna:

....jos o telefonima...aaaaaaa....:eek::mrgreen:

....ako, ako...jesu lepi ti na tac, ali mislim da bi se jedva navikla na tako
nesto..ko bre da pogodi onu tipku...moje cere imaju te ajfone..i par puta su
mi dale da im u njihovo ime napisem porukice...eee..to je bio smeh, nikako
da pogodim tacno gde treba...nije to za mene...al neki malo bolji i sa boljom
kamericom bih volela...al kad ce se to desiti veliko je pitanje...verovano kad
ovaj skroz crkne, a samo sto nije...

...nego jeste odlucile gde cete za docek????

eo, iscacko sam samo za tebe mirche.. sta cu kad te volem

Futog je gradsko naselje u opštini Novi Sad u Južno-bačkom okrugu.Varoš na levoj obali Dunava, na aluvijalnoj terasi, na 82 m nadmorske visine, 14 km udaljen od Novog Sada, Bačka (Srbija).

a ovde samo kucnes futog i sve vidis kuda se ide
http://www.planplus.rs/

Pa dobro to sam i ja izguglala nego me zanima ono realna situacija sa terena.
Ja ne vozim racunam da tih 14 km moze da se predje za .....15 min???

Nisam bila u Futogu od detinsktva i kad sam isla isli mso po kupus ...secam se jedna ulica i na svakih 10 m po dzak kupusa stoji :)

Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .

Pa dobro to sam i ja izguglala nego me zanima ono realna situacija sa terena.
Ja ne vozim racunam da tih 14 km moze da se predje za .....15 min???

Nisam bila u Futogu od detinsktva i kad sam isla isli mso po kupus ...secam se jedna ulica i na svakih 10 m po dzak kupusa stoji :)

Ej Cicak ...sve hocu da te pitam , al nikako...jel u tvom mestu stvarno jos postoji ulica Marsala Tita ?
Pre neki dan sam nesto sa nekom skolom petljala i vidim ulica Marsala Tita.
Pa reko nemoguce ..al nisam stigla da te pitam pre nego posaljem to sto sam slala .

...mozhe i za manje od 15min...z:mrgreen:

...proshla si kroz Futog kad ste ishli za Lakinu "strujnu" ogrlicu...:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back