Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro, ja u prolazu....

idem sa mlađom ćerom u kupovinu čižmica.
Puk'o joj ziper na starima, a ne može po ovom vremenu baš u patikama da ide.
Možda se i ja ovajdim za jedan par...

cecilija, javi jel bila uspešna kupovina...
ja već dva subote za redom provodim sa mojom ćerkom u kupovini čizama.... bezuspešnoj.
Prvo je htela neke od 12.000, što sam ja kategorički odbijala, a ona je takodje kategorički odbijala da pogleda neke druge.
E, danas je gledala i neke druge, upola jeftinije, ali su ostali samo mali brojevi... i sad je još ostalo da tata pogleda u Nemačkoj imaju li te koja ona hoće...
Dobila je dve dukserice u Njojorkeru... bar nisam džabe išla kao prošle subote.

nisam mogla da odolim

hujevc.jpg

cecilija, javi jel bila uspešna kupovina...
ja već dva subote za redom provodim sa mojom ćerkom u kupovini čizama.... bezuspešnoj.
Prvo je htela neke od 12.000, što sam ja kategorički odbijala, a ona je takodje kategorički odbijala da pogleda neke druge.
E, danas je gledala i neke druge, upola jeftinije, ali su ostali samo mali brojevi... i sad je još ostalo da tata pogleda u Nemačkoj imaju li te koja ona hoće...
Dobila je dve dukserice u Njojorkeru... bar nisam džabe išla kao prošle subote.

'bro jutro,
evo rezime jučerašnjeg banzanja po snegu i ledu:

Sebi sam kupila duboke crne čižmice (hvala Bogu, nađoh neke dovoljno široke da mogu da zakopčam ziper preko listova :worth:),
đon od kuvane crne gume sa punom potpeticom, postavljene iznutra nekim kao krznom :zaljubljena:

A sa ćerom sam prošla slično kao ti, nisu joj se svidele ni jedne normalne čizmice, sve je gledala neke sa štiklama od 9-10cm pa naviše, što ja naravno nisam htela da joj kupim (koji će joj moj tol'ka potpetica na snegu i ledu :rtfm:).
A onda je ugledala jedne kožne patike tipa starke sa krznonm iznutra.
Ali avaj, ostale su samo bele, a ona hoće crne, i pored toga naravno ni od belih nije bilo njenog broja :(

Sledeće sedmice ide prepodne u školu, pa ćemo opet u potragu, kad ja stignem sa posla...:roll:

e pa kad sam i ovo doživela...
i neka niko ne kaže da Sveti Nikola nije svetac...
moja ćerka (12 god) je pre par minuta izjavila (ja nisam mogla da verujem , pa sam tražila da ponovi) - daj mi neku dobru knjugu da čitam, ne mogu da se smaram od dosade,....mislila sam da nikada to neću da čujem, jer svo njeno čitanje se svodi na lektiru i na par kinjiga koje su joj drugarice dale...(od kojih jedna- knjiga za svaku devojčicu - je izuzetno koristila u pogledu mnogih korisnih informacija)
baš sam srećna jer sam mislila da nikada neće kod nje same (ne indukovano od mene) da se javi želja za čitanjem....

i mene zanima šta si joj dala?
ja sam se najela onako fino, i ribe i prasetine i sad smišljam kad da kitim jelku
al bojim se da će i moja da bude ko nečija sa teme, ne vidi se jelka od ukrasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back