Moja sestra

Malero55

Početnik
Poruka
10
Imam "problem" pa bih da podelim s vama.
Imam stariju sestru, '97 godiste, ja sam '99 ali to je nebitno..Ono o cemu zelim da pricam je njeno ponasanje.
Vec 3 godine unazad ako ne i više, izlazi mnogo češće, nije problem i treba tako ali kada izlazi obuče se baš baš provokativno, kratka suknja, dekolte, croptop, iskreno jeste da mi je sestra ali čim je pogledam kao da vidim devojku mnogo niskog morala iliti qurvu, drolju.. Ima lepo telo, zgodna i vitka i prelepa. I treba da pokaže telo ali ona menja muškarce

Vidim da se nije sve postavilo..
Mnogo puta ih je dovodila kod kuce i imali su seks, i to dok sam ja tu.. Bila je glasna pa se culo i na drugom kraju kuce.
Nema blama ni kad se presvlaci, to radi isto dok sam tu..Halteri, ves, tange i ostalo ostavi na krevet i izadje. Slike na drustvenim mrezama su bas provokativne, pući se, grudi ili guza u prvom planu, polu gola itd.. ako vas nesto zanima pitajte tu sam 😁

Promeni sobu spavaj na drugu stranu odvoj se od nje malo da imaš svoj mir, proveri da li ona možda radi na hotline preko interneta ili se prodaje na ulici. Ako to radi prijavi je roditeljima da malo stopiraju situaciju, dok ne uradi još nešto gore droga i slično posle je kasno.

Imam stariju sestru, '97 godiste, ja sam '99 ali to je nebitno..Ono o cemu zelim da pricam je njeno ponasanje.
Vec 3 godine unazad ako ne i više, izlazi mnogo češće, nije problem i treba tako ali kada izlazi obuče se baš baš provokativno, kratka suknja, dekolte, croptop, iskreno jeste da mi je sestra ali čim je pogledam kao da vidim devojku mnogo niskog morala iliti qurvu, drolju.. Ima lepo telo, zgodna i vitka i prelepa. I treba da pokaže telo ali ona menja muškarce

Zaboravio si da napises da si novi na forumu.

@Malero55 Šta je ono što želiš da nam kažeš izuzev da tvoja sestra ima hot telo i da je glasna u seksu? I to što kači svoju golotinju na društvenim mrežama? Ako ti sve to smeta reci roditeljima, neka pogledaju kako se oblači i šta radi na društvenim mrežama. Ako njima to ne smeta, ne znam šta bih ti rekao.

I ona je 23 pobogu. To ne možeš promeniti i da hoćeš.

Pa kolko je lepa i zgodna :mrgreen: ?
Od toga u suštini zavisi nastavak ove konverzacije
(pravim se da nisi trolčina)

Ne mozemo birati ko ce nam biti roditelji, brat ili sestra. Ocigledno da vasoj sestri nedostaje osecaj stida. To je onaj osecaj za koji se izmedju ostalog ocekuje da ce spasiti Svet.
Te zene bez stida vrlo tesko mogu postati i opstati kao porodicni ljudi. Razdvajanje i distanciranje od takve sestre je jedino resenje.

Back