Moja prva ljubav

Imala sam oko 4 godine,moja prva ljubav zvao se Milan i tada je imao oko 20 :D .Secam se svog cuvenog "Moj Milane,jabuko sa grane..." Moji su se redovno salili na nas racun,ali u svakom slucaju bilo je vrlo simpaticno.

Imala sam četiri i po godine i on je dolazio ponekad u selo kod bake koja je živela u mom komšiluku. Bio mi je vršnjak i zvao se Nikola.

Zajedno smo se igrali i bili smo "momak i devojka" :D kad sam išla po mleko, išao je sa mnom i nosio ga. Džentlmen :D sećam se, pitao me je da li hoću da se udam za njega, a ja sam rekla da ću se udati za nekoga kog upoznam na fakultetu. Naljutio se.

Posle sam se ja odselila i nikakvog kontakta nisam imala s njim. Čula sam da studira Mašinski i to je sve što znam o njemu, nemam pojma ni kako izgleda. A ja evo na fakultetu i još nisam upoznala budućeg muža... :mrgreen:

Prva ljubav ili bar prva osoba muskog roda a da nije cale ili deda kog se secam iz najranijeg detinjstva se zvao Branko, inace ga danas zovu Pican. Nisam ga dugo videla, ali , ono, izgledao je super, visok je , mrsav mislim dobro telo atletsko, smedj je, tamnoput, onako atraktivan, sta znam. poslednji put kad sam ga registrovala, negde misliiim proslog leta?

U svakom slucaju, ja sam imala tad cetri , pet, sest a on imao 10, tj. pet godina je stariji od mene i druzio se sa rodjenim bratom tad najbolje drugarice Maje, bili skolski. Znam ono, kad treba da idem kod Maje Sladjine, odma prpa, jaoj sad je tamo Branko i celo ono njihovo drustvo, verovatno sam se pitala da l ce da nas zovu da se igramo s nima il da iskuliraju kao i obicno :lol:.
Nisam se ja njemu svidjala, a celo drustvo znalo da se on meni svidja, pa me zezali, kao jao mala ovo ono, evo ti ga Pican. Tragikomicno zvuci.

Pokazivao mi srednji prst redovno, toga se secam kristalno, nisam znala sta mu to znaci dok mi nije maja rekla da je nesto ruzno.

Obicno sam, zbog tog Branka, dobijala zesce batine od keve jer sam joj krala sminku da se karminisem, a jednom sam joj i brus uzela :neutral: mada ga istina nisam nosila u svet, al sto sam se ulepsavala radi Branka, to je trebalo da se snimi. Takodje sam, jednom prilikom greskom- a mozda i skroz namerno, ne znam, nasla/dohvatila/iskopala kremu za stopala i namazala na lice bas pre nego sam trebala da idem da se igram sa decom
samo sto mi koza nije dobila pokoricu koliko se dimila.

E Branko, Branko, da si tad znao ko te juri, polomio bi taj prst sto si potencirao bezobrazno
:lol:

E ako je neko pomislio na prvu ljubav u smislu ono zemljotres zaljubljivanje i tako to ...malo se zeznuo:lol:...ovo je tema o prvoj ljubavi kad nismo odrasli i postali pokvareni:lol:...znači ljubav iz detinjstva....ko je imao u zabavištu,komšiluku, na selu kod bebe i dede itd....pitanje je ko je bio vaša prva ljubav?

Moja prva ljubav je bio Srđa iz obdaništa,imao je crnu kosu,frizuru na ‚‚šlem‚‚..nije imao dva prednja sekutića...stalno smo se ljuljali na ljuljašci, koja je bila nameštena od gume, verovatno je bila za fiću ali takve ljuljaške su tada imali u obdaništu,voleli smo da zakopavamo uplatnice u pesak, koje nam je vaspitačica davala da damo roditeljima da plate obdanište, obavezno kad smo imali pomorandže za užinu smo se trljali peskom i zemljom po rukama i faci jer smo se bili ulepili od njih i tako Srđa i ja večno prljavi ko prasići... hvatali pijavice koje su se pele na zid obdaništa i nahebali kad smo išutirali ježa kog je vaspitačica nacrtala na zidu u dvorištu, pa se zid obio a pola ježa se nije videlo jer je otpao malter pa smo stajali u ćošku dok roditelji nisu došli po nas:lol:...ne znam gde sam se Srđe setila jer ga nisam videla od tada ali nadam se da je dobro.:)

Moja je komšija Damir. Igrali smo se partizana i onda se jurili po dvorištu, a hteo je jednom i da me poljubi:hahaha:

U zabavistu, mali Vlada.
Ziveo je u zgradi iza moje i igrali smo se svakog dana,i van zabavista:)
Nismo krenuli u istu osnovnu skolu,vec tu smo izgubili kontakt,i koliko se secam ubrzo se i odselio u drugi grad.

Prva ljubav ili bar prva osoba muskog roda a da nije cale ili deda kog se secam iz najranijeg detinjstva se zvao Branko, inace ga danas zovu Pican. Nisam ga dugo videla, ali , ono, izgledao je super, visok je , mrsav mislim dobro telo atletsko, smedj je, tamnoput, onako atraktivan, sta znam. poslednji put kad sam ga registrovala, negde misliiim proslog leta?

U svakom slucaju, ja sam imala tad cetri , pet, sest a on imao 10, tj. pet godina je stariji od mene i druzio se sa rodjenim bratom tad najbolje drugarice Maje, bili skolski. Znam ono, kad treba da idem kod Maje Sladjine, odma prpa, jaoj sad je tamo Branko i celo ono njihovo drustvo, verovatno sam se pitala da l ce da nas zovu da se igramo s nima il da iskuliraju kao i obicno :lol:.
Nisam se ja njemu svidjala, a celo drustvo znalo da se on meni svidja, pa me zezali, kao jao mala ovo ono, evo ti ga Pican. Tragikomicno zvuci.

Pokazivao mi srednji prst redovno, toga se secam kristalno, nisam znala sta mu to znaci dok mi nije maja rekla da je nesto ruzno.

Obicno sam, zbog tog Branka, dobijala zesce batine od keve jer sam joj krala sminku da se karminisem, a jednom sam joj i brus uzela :neutral: mada ga istina nisam nosila u svet, al sto sam se ulepsavala radi Branka, to je trebalo da se snimi. Takodje sam, jednom prilikom greskom- a mozda i skroz namerno, ne znam, nasla/dohvatila/iskopala kremu za stopala i namazala na lice bas pre nego sam trebala da idem da se igram sa decom
samo sto mi koza nije dobila pokoricu koliko se dimila.

E Branko, Branko, da si tad znao ko te juri, polomio bi taj prst sto si potencirao bezobrazno
:lol:
Сигуран сам да он сад гледа за тобом...
И да се пита што раније није био културан и фин...

:lol::lol::lol:

ehhh-neca:)
spavali smo krevet do kreveta u vrticu
menjali se papuca
jurcali se na velikoj poljani ispred vrtica besciljno i u nedogled
ljubili se preko zida (prvo ja poljubim zid pa on i obrnuto:lol:)
ostavljo mi svoje cokoladne napolitanke posle rucka
ja mu donosila avioncice:rumenko:
..svasta je tu jos nesto bilo
trajalo je do polaska u prvi razred, daljina je ucinila svoje

moja prva ljubav je bio fudbaler crvene zveezde robert prosinechki :D :P
posle njega mi se dopao dechko koji je ishao samnom na kurs engleskoh u b. adziju. zvao se ( verovatno se josh uvek zove) milos. ja sam imala 5 godina, a on 6.
imali smo iste kese za blokove. bio je plav i imao malo duzu kosicu, pechurka fazon.
posle njega sam se zaljubila u pevacha bon jovi-a.

shta cesh uvek sam se lozila na kosijanere..

moja prva ljubav je bio fudbaler crvene zveezde robert prosinechki :D :P
posle njega mi se dopao dechko koji je ishao samnom na kurs engleskoh u b. adziju. zvao se ( verovatno se josh uvek zove) milos. ja sam imala 5 godina, a on 6.
imali smo iste kese za blokove. bio je plav i imao malo duzu kosicu, pechurka fazon.
posle njega sam se zaljubila u pevacha bon jovi-a.

shta cesh uvek sam se lozila na kosijanere..

Da i meni je jedna od prvih decijih ljubavi jedan fudbaler koji je bio u mladom klubu jednog drugog tima a posle presao u Zvezdu, kad i Prosinecki, ali do tad sam se vec "odljubila", odrasla sam.
Ne znam gde je sad, bas idem da malo procackam po netu i vidim sta je s njim danas. Mozda se zaljubim u njega ponovo, ko zna. :mrgreen:

Back