Moja prva igrica - uzivajte! :)

Kako vam se svidja ova igrica?

• FENOMENALNA !!!

• Dobra, dobra...

• 'nako...

• Jedva da moz da prodje...

• Decko, radi nesto drugo, pusti programiranje... :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

mihailoo

Početnik
Poruka
17
Evo momci i devOjke, prve (ozbiljnije) igrice koju sam napravio. (nemojte mnogo stroge komentare, da mi ne povredite osecanja... he he)

Da se malo zabavite i tako...

Ima svega, lepih devojcica, carobnjaka, magije, dvoboja, avantura samo takva... :)

Besplatna, naravno, retro tipa Leisure Suit Larry 1, Police Quest 1, Space Quest 1, Kings Quest 1, tipa kakve je Sierra pravila :)

+ specijalitet - kuckate na SRPSKOM jeziku! He

F3 ponavlja poslednje otkucanu komandu, F5 snima poziciju, F7 ucitava, 'TAB' prikazuje inventar :)

Evo linka, javite komentare, ziveli!

-Mihailo :)

http://www.*************/?u0klfn98debgkka

ps. dole Point & Click!

Poslednja izmena:
Da li je ideja sjajna, to treba neko drugi da kaže. Nisi napravio nikakvo čudo ali svaki trud zaslužuje neku pohvalu.

Slazem se druze, nije nikakvo cudo, ima dosta igara tog tipa, ali na engleskom. Ja ne znam da je neko kod nas napravio tako nesto, ako ti znas, reci mi gde mogu tako nesto da nadjem.

Mene su odusevile mogucnosti AGS-a, dok se nisam upoznao sa istim, mislio sam da je mnogo teze praviti igrice. Ne da je sa istim lako, ali je lakse.

Zavrsi igru, pa mi reci da li ti se svidja.

:)

avira mi blokirala igricu cim sam je raspakovao
dali treba iskljuciti anti virus program ili je stvarno virus
kolko vidim niko se dosad nije zalio

Nije druze, sigurno, sam sam pisao kod, ne znam zasto se to desava, mozda jer je .exe fajl, a nema nikakve sertifikate ili sta vec gledaju sadasnji antivirus programi.

Bez brige, garantujem da nije virus.

Ako treba pomoc oko igre, slobodno se javi.

-Mihailo :)

Svaka čast na trudu!
Pitanje...postoji li lista komandi i planiraš li da snimiš walktrough?

Hvala druze, bilo je posla koliko 'oces! :))

Nisam planirao da radim walkthrough :) nije ovo Sierrina igra hehe, samo mali projekat, da se tako narodnjacko-pinkovski izrazim :)

Ako ima bilo kakav problem sa igrom (zakucas se negde pa ne ide), pisi, pa cu ti pomoci ovako, manuelno :)

Hvala na igranju/testiranju, Mihailo :)

Stvarno mi je drago da je igru zavrsio jos neko osim mene! hehe

SVAKA CAST! (nije najteza avantura koju cete igrati ali je par delova prilicno tesko za 'provaliti')

Kao prvom koji je uspeo da je zavrsi (pored autora i uze rodbine zloupotrebljene za testiranje donekle...), sledi nagrada!

Za sada nema nastavka ali se nikad ne zna sta sledi! (sve zavisno od mentalnog i finansijskog stanja lokalno) heheehe

Ziveli ljubitelji avantura! (a narocito tekstualnih, point&click je za mlakonje!)

nije losa a u cemu si je pravio, jel mozes malo da objasnis..

U AGS-u - http://www.adventuregamestudio.co.uk/

To je program u kom mozes da pravis razne igrice. Ima graficki deo gde radis dizajn i tekst editor u kom pises kod, ima svoj jezik,gde pravis sve ostalo sto ne moze da se uradi misem :)

Nije nista tesko, ako si ikada programirao bilo sta, ali zahteva vremena, koje sam nekad imao, sad imam posao i dete i nema sanse da na tako nesto ni pomislim.

Eto druze, srecno, ako napravis nesto - javi.

Ljudi misle to je tek tako. Meni su za ovo bili potrebni meseci rada...

Pozdrav! :)

Back