Moja MUSKOST meri svega 7cm u erekciji

• Začetnik teme Začetnik teme Zakržljao
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E sad, savet za nesrecnika: nisi spomenuo da li je tanak ili debeo. Istina je da je zenama vaznije da je deblji. Bolje mali pa da se oseti, nego dugacak a tanak ko cackalica, tek da zagolica[/quote]

:wink:
da, da,da
setila sam se jednog dugog a tankog
bljak
Jedno me pitanje muci!
Da li se muski smaraju sa velicinom, zato sto je to ono sto ne mogu (barem ne tako lako),promeniti.

Retko se koji zamisli nad svojom ljubavnim umecem...
E tu nema opravdanja!
Ali Boze moj - tu bi morali da se potrude!
A kome je stalo do truda!
Treba u sto kracem vremenskom periodu impresionirati
zenku...

Nisam htela da se ukljucujem u debatu ali nisam mogla da odolim.Tvoja tema je super naravno ako si ozbiljan.Ja sam imala deckica kome je doticni isto bio mali ali seks sa njim bio je pravi dozivljaj.Znao je da bude nezan a to je ono sto muska populacija cesto zaboravi,znao je da bude zabavan u krevetu i izuzetno kreativan.Nego ako te sramota ti nadji mladju devojku,koja je nevina i kojoj ces biti prvi.Tako ce da te zavoli na osnovu neceg drugog

Zakržljao:
Nisam ja kriv takav sam se rodio
A bas steta ,inace sam jako zgodan i devojke se lepe za mene dok ne dodje do ONOG momenta, a nekad me i bude blam da se skinem i svesno se lisim sexa
Mnogo sam nesrećan zbog toga i pitam se da li ima leka za mene
Da li neko imam slican problem?
ovo je iskreno od mene kad nadjes peavu devojku koja te voli volece i njega ma koliki bio,ja sam takva

ej ljudi,
shvatam da covjek ima problema sa velicinom, ali ne kontam da se muskarci na forumu ubise dajuci savjete kao da nikad nisu imali sex do sada... ne zelim vrijedjati...
za vecinu djevojaka sa kojima sa bio,bilo je i mojih 13-14 centi (ne znam tacno, nisam mjerio od puberteta)dovoljno bolno. naravno ne uvijek, ali ako se bas potrefi poza "do jaja", onda u svakom slucaju...
decko, samo se ti pravi ko da je to najnormalnija stvar na svijetu i ako hoce, hoce, a ako ne, nek poljbii ostavi he he 8)

Back