Moja MUSKOST meri svega 7cm u erekciji

• Začetnik teme Začetnik teme Zakržljao
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zakržljao:
Nisam ja kriv takav sam se rodio
A bas steta ,inace sam jako zgodan i devojke se lepe za mene dok ne dodje do ONOG momenta, a nekad me i bude blam da se skinem i svesno se lisim sexa
Mnogo sam nesrećan zbog toga i pitam se da li ima leka za mene
Da li neko imam slican problem?
Ma,sta ima veze...Verovatno nisi jedini,ali si bar priznao...
Bitno da si ti nama ziv i zdrav....(ne salim se!) :wink:
P.S. nemoj da se nerviras,nije to nista strasno...
Nije poenta u duzini,kao sto su vec rekli...

dr:
I sta ce sa plasticnom operacijom,da ga seku i ugradjuju mu proteze...ma daj ,onaj koji zbog kompleksa resi da sebe osudi na takvu muku je za psihijatra a ne za plasticnog hirurga.Pogotovo sto decko nema nikakvih problema sa funkcionisanjem polnog organa.Ne nabijajte mu dzabe komplekse.

Sto se plasticne hirurgije tice, koliko je to efikasno??
Ocigledno je da neko moze da ima i tolike komplekse da ne sme ni da pridje devojci...
Ovo pricam, zato sto mi se jedan drugar pozalio/poverio... da mu je polni organ kriv..
Sve normalno funkcionise, jedino je kriv (u levo ili desno), i da je zbog toga imao problema da se opusti, i upusta u neke dublje veze! Sramota ga je... :oops:
Kad vec pomenuh primer, da li je moguce ovo resiti, lekovima, ili je i za to jedini "lek" hirurski zahvat??

Ne to se lekovima ne moze resiti,a ni to sto je kriv ne ide pod noz.Proteza se ugradjuje za produzetak penisa,ima cak i ona koja muskarcima koji ne mogu imati erekciju podigne penis...da ne davim.To nije tako jednostavna operacija.
Sa druge strane taj tvoj drug mislim da se previse vezao za svoj polni organ,i da sebe dozivljava kroz njega.Bolje bi bilo da umesto sto razmislja o operaciji koja mu nije potrebna,da potrazi pomoc psihijatra i da sa njim razresi svoje unutrasnje konflikte.
Nisu svi penisi isti,niti po obliku niti po velicini,niti vuku na istu stranu ali ako neko ima potpuno normalan seksualni odnos a opterecuje se oblikom svog polnog organa zaista treba da potrazi pomoc psihijatra,seksologa.

®:
gogogo:
sch:
Znas ono cuveno : MALI,ALI TEHNICAR ! :P
E vala, dzaba mu je i da je INZINJER! :wink:
InžEnjer, draga, inženjer...
vezano za temu: Muškarci se užasno uzbuđuju oko veličine polnog organa, iako je mit da je veličina važna jednak verovanju da je Zemlja ravna. Samo na svojoj prvoj trećini vagina ima živčanih završetaka, kasnije ih nema a prosečna dužina vagine je 8 cm. Veličina penisa može pružiti zadovoljstvo u "mašti", ali fiziološki veličina penisa nema nikakvu ulogu.

ne vezano za temu: ja sam inače jako zahvalna kad mi neko ispravi gramatičke greške jer ipak nas ima mnogo koji nismo išli u školu u srbiji ali mi odnekad smeta kad neko umesto dobrog komentara komentariše samo gramatiku... gramatiku možeš staviti u PS ili poslati kao pvt poruku a ovde bi bolje došao konkretan komentar!

E vala sam se nacitala vasih "divnih" komentara. Kao nije vazna velicina, pa nije vazna..... Ajde cure, sve koje ste napisale da nije vazno, koja bi vasa reakcija bila da treba da spavate sa likom koji ima 7cm dug penis? Odusevile biste se, jel? Lazno ga tesite samo.
E sad, savet za nesrecnika: nisi spomenuo da li je tanak ili debeo. Istina je da je zenama vaznije da je deblji. Bolje mali pa da se oseti, nego dugacak a tanak ko cackalica, tek da zagolica

Zakržljao:
A bas steta ,inace sam jako zgodan i devojke se lepe za mene dok ne dodje do ONOG momenta, a nekad me i bude blam da se skinem i svesno se lisim sexa
Brate, svi su ovde u pravu - nije bitna duzina vec tehnika i od toga se ne moze pobeci. Pusti ove nadobudne sa kitetinama sto misle da su vece face zbog toga. Jbs ti to kada se oni pokazu u kao punom svetlu tek kada skinu gace!!!!!!Meni je 12cm, pizdeo sam i proslo je jer je stvarno bitno kakav pristup imas i kako izludis ribicu pre nego sto krenes da ga ubacujes. Nemas bre frke!Jedino sto pizdimo mi sa malima je taj famozni vizuelni efekat!Pomislis da ce svaka po velicini da zakljucuje kakav si u krevetu, jel?Pa najgore je sto bar 60% njih i gleda bas to!Ali nismo mi te nesrece, nacicemo (ja sam nasao) neku koja nas ceni kakvi da smo. Pozdrav i nemas bre frku!

malecki:
Zakržljao:
Brate, svi su ovde u pravu - nije bitna duzina vec tehnika i od toga se ne moze pobeci. Pusti ove nadobudne sa kitetinama sto misle da su vece face zbog toga. Jbs ti to kada se oni pokazu u kao punom svetlu tek kada skinu gace!!!!!!Meni je 12cm, * sam i proslo je jer je stvarno bitno kakav pristup imas i kako izludis ribicu pre nego sto krenes da ga ubacujes. Nemas bre frke!Jedino sto * mi sa malima je taj famozni vizuelni efekat!Pomislis da ce svaka po velicini da zakljucuje kakav si u krevetu, jel?Pa najgore je sto bar 60% njih i gleda bas to!Ali nismo mi te nesrece, nacicemo (ja sam nasao) neku koja nas ceni kakvi da smo. Pozdrav i nemas bre frku!

Ma moj aparat je nesto veci, ali tvoja prica totalno stoji pa i da imam manji nego tvoj opet mislim da ne bi bio problem mislim ne bi se bunio, pa i zene su ovde napisale koliko duboko idu nervni zavrseci prema tome sve preko 7 cm je visak.

Ma ako ju pre tokom predigre dovedes do ... :oops: ili se potrudis da dobro uziva , ni jedna se nece buniti na duzinu, primera radi pogledaj lezbejke njima je 0 cm dugacak pa opet uzivaju.

Ma meni da kaze devojka tipa mali ti je ili tako nesto da joj smeta moja velic, ja bi ju lepo ostavio da lezi ili da ostane u kojoj god da jeste pozi , povukao se na svoju stranu kreveta uposlio DESANKU ŠAKIĆ i pokazao joj da sam nezavistan od nje. a nju bi ostavio tako na pola posla da lezi :lol: :lol:

Back