Moja lista 300 najboljih horor filmova od 1972 - 2022

gost 440295

Obećava
Poruka
70
Pozdrav svim fanovima horor žanra!

Pre par godina počeo sam da pravim svoju listu najboljih horor filmova, zapisujući ih u svoju svesku... Pre par meseci odlučio sam da tu listu prebacim u digitalni format na sajtu IMDB. Trebalo mi je nekoliko meseci da je sastavim i usavrsim, jer sam usput naisao na mnogo dobrih horora koje nisam gledao. Sada kada je lista konacno gotova, ona broji tacno 300 probranih i najboljih horor filmova, po mom misljenju. Uzivajte i podelite je sa svojim prijateljima! http://www.imdb.com/list/ls560298349/

Ne volim, bukvalno me je društvo navelo da gledam, kao:"Možeš li u jednom dahu da odgledaš sve?'':
Jigsaw filmovi, nominujem ih kao jedan u tih trista.

1666477816374.png

Hvala za listu. Volim horor žanr i koristiću je da vidim šta još nisam gledao. Recimo ovo prvo na listi nisam ni čuo.
Nema na cemu, taj prvi je atmosfericna zivotna drama sa horor elementima. Inace vise cenim filmove gde mi sama atmosfera i prica ulije stravu (tu su azijati neprevazidjeni), mada volim da pogledam i one druge gde je akcenat na prolivanju krvi.

Pozdrav svim fanovima horor žanra!

Pre par godina počeo sam da pravim svoju listu najboljih horor filmova, zapisujući ih u svoju svesku... Pre par meseci odlučio sam da tu listu prebacim u digitalni format na sajtu IMDB. Trebalo mi je nekoliko meseci da je sastavim i usavrsim, jer sam usput naisao na mnogo dobrih horora koje nisam gledao. Sada kada je lista konacno gotova, ona broji tacno 300 probranih i najboljih horor filmova, po mom misljenju. Uzivajte i podelite je sa svojim prijateljima! http://www.imdb.com/list/ls560298349/
300 je premnogo za top listu. Trebo si 50

300 je premnogo za top listu. Trebo si 50
Jeste puno, ovo je lista namenjena prvenstveno ljubiteljima horor žanra koji su željni dobrih horora. A imam u planu da napravim i strožiju top listu od 50 ili 100 najboljih horora svih vremena, ali takva lista traži više ulaganja iako je manja. Mislio sam da sa tom listom sačekam do 2025 godine.

Jeste puno, ovo je lista namenjena prvenstveno ljubiteljima horor žanra koji su željni dobrih horora. A imam u planu da napravim i strožiju top listu od 50 ili 100 najboljih horora svih vremena, ali takva lista traži više ulaganja iako je manja. Mislio sam da sa tom listom sačekam do 2025 godine.
odlicno si uradio.
ja sam inace u potrazi za dobrim hororima koji su mi promakli i ova lista ce mi pomoci :D
hvala.

Pa to je onda vrlo jednostavno. Samo odu na imdb ukucaju horor i izace im lista poredjaju po ocenama i biraju. Ne treba im tudja random lista.

Pa to je onda vrlo jednostavno. Samo odu na imdb ukucaju horor i izace im lista poredjaju po ocenama i biraju. Ne treba im tudja random lista.
Pa nije jednostavno, ovo je ipak probrana a ne random lista, sklepana navrat nanos. Poredjaj po ocenama pa ces videti sta ce ti izlaziti, uglavnom prvi ce ti biti novi horor filmovi koji su tek izasli i imaju visoke ocene, kao i bolivudski horori, svi imaju ocenu preko 7,5-8. Drugo ocena nije merilo kvaliteta na IMDB, u mojoj listi imas i horore sa ocenom 4.9-5 a vrhunski su filmovi. Ko voli nek izvoli, sto se kaze.

deco, pazite se sa ti hororci. Jedna moja rodjaka je mnogo gledala te filmove, potpuno promenila pogled na svet i na kraju skoro da je poludela. Unistila je sebi ceo zivot.
Da budem iskren, ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa osobama koje konzumiraju hororce. Razveo bih se i od zene kada bi ona pocela da ih gleda.

Back