Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Imam jednu komsinicu Jadranku. Ona ima 43 godine. Fino izgleda, duhovita je, veoma lepo izgleda, ali... Ona me uzasno nervira. Ona jeste zgodna, ali se oblaci kao neka tinejdjerka. Ima muza, koji se nesto lozio na mene, nije bilo nista, a on se izbeci svaki putn u mene, a lici mi na vevericu sa velikim nosem i debelim obrazima. Oni imaju dobar brak, imaju dovje deca. Sve je stvarno ok.
Ipak, mene izludjuje to njeno ponasanje, tinejdjersko. Ona stalno pokusava da bude neka devojcica i stalno pokusava da koristi mladalacki zargon. Izludjuje me zato sto nosi bodije i farmerke, a ima neku bezveznu frizuru, duga kovrdzava kosa, lepo joj stoji, ali nije nista posebno.
Fino s emi druzimo. Videle smo se danas u prolazu. Ona je prijatna. Ne davi. Sasvim je ok. Ljubazna je i ljupka, ali me neverovatno izludjuje taj njen: "Give me five"- stil.
Sta mislite o takvim MILFovima?
Ipak, mene izludjuje to njeno ponasanje, tinejdjersko. Ona stalno pokusava da bude neka devojcica i stalno pokusava da koristi mladalacki zargon. Izludjuje me zato sto nosi bodije i farmerke, a ima neku bezveznu frizuru, duga kovrdzava kosa, lepo joj stoji, ali nije nista posebno.
Fino s emi druzimo. Videle smo se danas u prolazu. Ona je prijatna. Ne davi. Sasvim je ok. Ljubazna je i ljupka, ali me neverovatno izludjuje taj njen: "Give me five"- stil.
Sta mislite o takvim MILFovima?